Home VIP “PLAŠIO SAM SE ZA SVOJ ŽIVOT”: Aca Bulić javno otkrio kako je...

“PLAŠIO SAM SE ZA SVOJ ŽIVOT”: Aca Bulić javno otkrio kako je zarađivao milione…

361
0
Aca Bulic,
Aca Bulic,

Za važne stvari je uvek imao neki predosećaj…

Aca Bulić je u razgovoru za domaće medije otkrio da je bio milioner, te priznao da je lako zarađivao dok je živeo u Londonu.

Kako i sam kaže, na dnevnom nivou je pravio ozbiljne sume, te ulagao u nekretnine, ali i u sve drugo što poželi.

Naime, Bulić priznaje da je kroz nekoliko godina napravio malu imperiju oko sebe, te napominje da nije preuzeo poslove od pokojnog oca Juse Bulića, živeo bi jedan normalan i miran život.

– U životu sam mnogo zarađivao, postao sam milioner, a doktor nauka je završio dva fakulteta i jedva da ima od čega da živi. Da nisam preuzeo očeve poslove, živeo bih jedan sasvim normalan i miran život. U Londonu sam na dnevnom nivou zarađivao 80.000 funti, pa izračunajte koliko sam bio u plusu.

– Imao sam mnogo u nekretninama, izdavao sam sobe, diskoteke i kafiće. Kupio sam svašta i napravio malu imperiju kroz nekoliko godina. Mogao sam tamo lagano da ostanem da živim, ovde bih teže zaradio taj novac da sam ostao. Treba da razlikujemo intuiciju od straha. Odlučio sam da nastavim s očevim poslovima i, iako je delovalo da je pogrešno, na kraju se ispostavilo da sam napravio pravi potez.

– Miran život sam zamenio ovim ovde u Srbiji i to me je napravilo ovim što sam danas. Mala doza straha je inspirativna da nas pokrene da uradimo neke stvari, a u većim količinama blokira – kaže iskreno Aca i dodaje da je strahovao da ga ne ubiju posle Juse, budući da je smatrao da je on sledeća meta:

– Plašio sam se za život kad sam ovde došao. Da neću preživeti sve što me čeka s poslovima. Kad su ubili Jusu i kad sam nastavio s fudbalom mislio sam da će ista sudbina da me sačeka. Moj otac je voleo fer tuče, ne znam ko je pričao da nije tako. Dobro se tukao matori. Dođe ekipa, pobiju se i nastave posle obračuna da se druže. Pričam o vremenu osamdesetih, dakle tu su Ljuba, Jusa, Ćenta, Giška, da ih ne nabrajam sve. Tek kasnije počinje sve drugačije u tom svetu. Više se problemi nisu rešavali mangupski.

Bulić kaže da je uvek za važne stvari imao neki predosećaj, to jest, tvrdi da ga u životu intuicija nikada nije izdala.

– U životu mi je intuicija uvek bila jaka, tako da sam na kraju otišao na kurseve da saznam kako funkcioniše i šta mi pokazuje. Veče pre nego što se desilo sve ono s ocem sanjao sam da mi je ispao kec, prvi zub. Kad sam se probudio, zvao sam babu da mi kaže šta taj moj san znači, ona nije htela da mi objasni i uveče se desilo to što se desilo.

– Dešavalo se to u hiljadu situacija, ali i ne smem da pričam sve. Mogu samo da kažem da je bilo vezano i za posao, za moj put i sve ostalo što se dešavalo. Intuicija me nikada nije prevarila – kaže on.

Izvor: net