Home VIP “OTIŠLA SAM U POLICIJU”: Kuma presekla – Otkrila najjeziviju stvar koju je...

“OTIŠLA SAM U POLICIJU”: Kuma presekla – Otkrila najjeziviju stvar koju je Zvezdan učinio Ani…

6257
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,

Kuma Ane Ćurčić iznela je u javnost monstruozne optužbe…

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda ne prestaje da iznosi nove detalja iz braka Ane i Zvezdana Slavnića.

Naime, Milena je ovog puta istakla stravične optužbe na račun Zvezdana.

Ona je zapravo sada otkrila da se obratila policiji na Novom Beogradu zbog Zvezdanovog napastvovanja Ćurčićke.

– To je prvi put da sam se obratila policiji Novi Beograd. Ona je bila modra, izbezumljena. Njena ćerka me pozvala. Zurila je u jednu tačku, to je bilo prvo s*ksualno zlostavljanje, ja ne mogu da kažem drugačije. Ovo je moj stav, po srpskom jeziku, ovo se zove silovanje. Sad se postavlja pitanje zašto nije uradila nešto po tom pitanju.

– Zamisli kad te osam sati bije, kad te osam sati pljuje, pa uzme bejzbol palicu, pa je opali dva-tri puta po nogama da ne može da beži. Nakon toga, kao najvećeg ljudskog odrona, smesti te u krevet, pa ti objasni šta treba da radiš i kako da ga s*ksualno zadovoljiš.

– Citiraću Anu: “Posle batina me je terao da uzdišem kao kad nisam zlostavljana”, a onda nakon toga joj preturi sve njene tašne, ponaša se kao komandir Centralnog zatvora. Ona mora da rastresa kosu, da slučajno nije sakrila neki dinar u kosu, pa kad krene u kazino, poruči joj da ne sme da spava, da sedi na jednom mestu, da ne sme da promeni položaj, da on ne bi izgubio na kocki – ispričala je Milena Kačavenda za “Republika.rs”.

Podsećanja radi, Ana Ćurčić je pred kamerama rijalitija izjavila da je trpela fizičko i psihičko nasilje od Zvezdana, ali o silovanju nije bilo ni reči.

Ipak, ona je istakla da nije sve ispričala, te da još uvek ćuti o mnogim stvarima koje joj je Slavnić navodno uradio.

Izvor: net

Previous article“HITNA DISKVALIFIKACIJA MILJANE I MARIJE KULIĆ”: Prekršile najvažniji deo ugovora – Snimak podelio javnost… (VIDEO)
Next articleTVRDI DA JE VEZA ANĐELE I ZVEZDANA POTPUNO LAŽNA: Iznela neverovatne informacije o Đuričićevoj…