Home VIP “SVE JE DOGOVOR ANE I ZVEZDANA”: “Anđela je emotivno nestabilna zbog traume...

“SVE JE DOGOVOR ANE I ZVEZDANA”: “Anđela je emotivno nestabilna zbog traume iz detinjstva…”

531
0
Ana Curcic, Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Ana Curcic, Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

Oglasila se ekskluzivno…

Bivša rijaliti učesnica “Zadruge” i pevačica, Emilija Velemir, često je povezivana sa porodicom Kulić, jer je i sama poreklom iz Niša, te je za medije otkrila dosta informacija o Miljani i Mariji Kulić, što je i sama iznela tokom učešća u Zadruzi, ali i nakon izlaska.

Sada se oglasila za domaće medije te šokirana prokomentarisala da je veliko nepoštovanje produkcije što je Miljana Kulić viđena sa Nenadom Macanovićem Bebicom u tržnom centru, te otkrila da je Kulićeva povlašćena, da joj je produkcija u više navrata izlašla u susret.

– Mislim da je to jako veliko nepoštovanje produkcije, zato što su to uradili. Kroz rijaliti smo videli, da neki ljudi su povlašćeniji od drugih, ali ona je definitivno najpovlašćenija osoba u rijalitiju. Ne kažem da je to čudno, devojka ima ozbiljnih psihičkih problema, treba da ide da se leči iskreno, na psihijatriji.

– I taj Bebica bi trebalo da se leči. Svi komplet, bi trebalo da se leče. Jako veliko nepoštovanje prema produkciji, jer su oni dali njoj prioritet za neke stvari, mnogo puta izašli u susret, vraćali, mnogo puta pucali zbog Miljane – rekla je Emilija, pa se osvrnula i na aktelnu “trojku” u Zadruzi, Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić i Anđelu Đuričić:

– Anđela je meni jako dobra drugarica, ja nju gotivim, uvek je bila tu za mene unutra, devojka je sasvim korektna i normalna. To što joj se desilo unutra, smatram da je gospodin, koji je stariji od nje, izvršio nad njom manipulaciju, emotivnu, s obzirom da je ona neko ko ima traume iz detinjstva i iz porodice, svega toga što se desilo, devojka je unutra sa njim zato što je zatvoreni prostor, stojim iza svojih reči, zato što je zatvoren prostor, emocije, on je njoj pružio malo više pažnje nego ostali, zato je ona pala na pažnju.

– Ona je zapravo, pala na pažnju, nije pala na njegovu lepotu, pošto čovek, iskreno, za mene, neću da komentarišem njegov fizički izgled. On je za mene veliki manipulator, veliki prevarant, varalica, švaler, ne poštuje ni bivšu ženu – dodala je.

– Ana je itekako prepredena, namazana, ali je bila tu za njega. Ušla je i napala Anđelu, ne znam zašto, jer je Anđela žrtva svega toga, ja smatram da je žrtva i nadam se da će ona da pobedi jer treba da pobedi, zbog svega toga što joj je urađeno unutra. Pritom, najbolja drugarica, Anđeli je Matora koja ju je gurala u taj odnos, podržavala, a kad je Anđela ušla u to sve i napravila od života haos, onda joj je Matora okrenula leđa i krenula i ona da je napada. Matora je najgori prijatelj svih rijalitija zauvek – rekla je Ema.

– Lažno tapšanje po ramenu, guranje u odnos da bi bili popularni, meni je to odvratno, kod mnogih zadrugara, koji igraju igrice sa ljudima, koji su labilniji i emotivniji, kao što je Anđela, Neca, Peca, mala Valentina.

– Ja bih volela da Anđela otvori oči, da vidi svoje greške, ja je ne osuđujem, svi mi grešimo, pravimo greške, ali ja želim da ona shvati da osoba koju trenutno kuje u zvezde, nije za nju, jer je čovek psihopata, i treba da se leči još, užasan čovek, nadam se da će da progleda. Smatram da je sve ovo dogovor Ane i Zvezdana, mislim da su se sve ovo dogovorili, cilj je bila Aleks, jer je Aleks znamo svi kakva je ona devojka, onda su pronašli Anđelu koja je emotivno jagnje. Ja smatram da iz cele ove priče, a ovo je najveća priča, smatram da Anđela treba da pobedi i da ponese krunu – zaključila je Emilija.

Izvor: net

Previous articleKAMERA SNIMILA – SVIMA PROMAKLO: Ana brutalno gurnula Anđelu – Iz sve snage… (VIDEO)
Next article“JADNICA BEZ IGDE IČEGA”: Anđela razapeta na stub srama – Samo on stao u njenu odbranu… (VIDEO)