Home VIP “DŽANGRIZAVA I SUJETNA ŽENA”: Aleksandra Nikolić osula žestoku paljbu po Ani –...

“DŽANGRIZAVA I SUJETNA ŽENA”: Aleksandra Nikolić osula žestoku paljbu po Ani – “Kanali se iz dana u dan sve više…” (VIDEO)

317
0
Ana Curcic, Aleksandra Nikolic,
Ana Curcic, Aleksandra Nikolic,

Žestoko…

Pred samo izbacivanje, zadrugari su posećivali Šiša bar kako bi komentarisali aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Na red je došla i Aleksandra Nikolić, koja se obrušila na Zvezdana Slavnića i Anu Ćurčić i njihov odnos, a onda stala na njegovu stranu.

– Anu i Zvezdana ću komentarisati, to je takva boleština. U toj situaciji mi je gora Ana od Zvezdana. Ako je istina šta je pričala, da ima dokaze, ona mi je gora od njega. Čekaj, imaš decu, neki čovek dođe da živi sa tobom, maltretira te, trpiš, onda kockaš sa njim…

– Biću surova, ali zaista mi deluje u određenim situacijama da je Ana stavila Zvezdana ispred dece. Pri tom, on nije ni otac te dete. Ana mi deluje kao džangrizava, sujetna žena, što se jutros dokazalo ispred salona. Anđela je došla uplakana. Ja kad vidim da je nekome loše, a ne ovo foliranje… Anđela mi deluje najiskrenije tu. – rekla je Nikolićeva, pa dodala:

– Ani glavna meta treba da bude Zvezdan, a ne Anđela. Zagrlila sam je, pričala sa njom, ono što bih rekla sebi u toj situaciji. Ana ulazi i kao: “Maja zakuvala čorbu, a vidiš, njih dve se sad kao teše, a Zvezdan hteo da bude sa Aleksandrom, ova plakala zbog nje”.

– Šta nju briga ko Anđelu teši, neka gleda sebe. Iz dana u dan govori sve više o sebi, ne može da ugasi tu sujetu, kanali se iz dana u dan – dodala je Aleks.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleANĐELA UBEĐENA: Zvezdan i Ana se nikada neće pomiriti – “Rekao mi je da mene voli…” (VIDEO)
Next articleHAOS ANE I ANĐELE ZATRESAO BELU KUĆU: Zvezdanova bivša i sadašnja devojka urlaju jedna na drugu… (VIDEO)