Home VIP TRAGIČNO ZAVRŠIO BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Upropastio joj je život…

TRAGIČNO ZAVRŠIO BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Upropastio joj je život…

338
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Tvrdila je da je trpela užasno na*ilje…

Makedonski mediji ne prestaju da bruje o oružanom obračunu kojem ima i mr*vih, a kako nezvanično mediji pišu, jedan od tragično nastradalih momaka je, navodno, bivši dečko zadrugarke Aleksandre Nikolić.

Mediji pišu da je Nikolićeva pre nekoliko godina, navodno, bila u jako tubulentnom odnosu sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnost ispovesti nije imala reči hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpela ozbiljno na*ilje.

Nikolićeva je navodno nastupala po klubovima u Makedoniji, gde je, navodno, i upoznala žestokog momka sa kojim je počela da se zabavlja.

Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje.

U emotivnoj ispovesti spomenula ga je i otkrila detalje burnog odnosa, koji joj je promenio život iz korena.

– Zbog njega sam napustila posao, jer mu je smetalo da igram. Bilo mi je lepo sa njim godinu i po dana, ali sam ga ostavila, jer me je pre*io. To je učinio jer je umislio da gledam nekog momka. Toliko me je istu*ao da sam imala ozbiljnu povredu na usni.

– Pošto sam ceo život gledala na*ilje, odmah sam ga ostavila. Ba*ine nikada ne bih oprostila! Taj dečko mi i dalje preti. Govori mi da će pustiti neke informacije o meni u javnost. Mislim se: “Ma radi šta hoćeš, samo me ostavi na miru.” Ne znam da li ima moje eksplicitne snimke. Mi se nismo snimali, jedino ako je to radio tajno. Ne plašim se ni njega, ni bilo koga – izjavila je tada ona.

Izvor: net

Previous article“NE SMEM VIŠE DA IDEM NA KIRETAŽU”: Miljana zakukala kao ranjena zbog Zole i trudnoće… (VIDEO)
Next articlePOMIRENJE ANE I ZVEZDANA – GUŠI SE U SUZAMA: “Sve bih na svetu dala da mi se vrati…”