Home VIP HITAN ODLAZAK NA KLINIKU ZA LEČENJE: Ana Ćurčić u lošem zdravstvenom stanju…

HITAN ODLAZAK NA KLINIKU ZA LEČENJE: Ana Ćurčić u lošem zdravstvenom stanju…

2724
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Mora da se oporavi od duševnih bolova…

Zadrugarka Ana Ćurčić izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što je odlučila da se upusti u avanturu zvanu ,,Zadruga 6″ i suoči se sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa Anđelom Đuričić.

Tokom njihovih rasprava, Ana i Zvezdan su izneli sav prljav veš koji se dešavao u njihovom odnosu, a između ostalog i nasilje, kako je Ćurčićeva ispričala, koje je pretrpela od njega, dok je bio van rijalitija.

Kako Meidji pišu, Ana je dala obećanje kumi Mileni Kačavendi, da će nakon rijalitija otići na jednu privatnu kliniku, gde će raditi sa psiholozima na rešavanju njenog straha i unutrašnjih bolova, koje je pretrpela kako pre ulaska i suočavanja sa Zvezdanom, tako i pre toga što je zadobila.

Kuma Milena je u emisiji ,,Estradno savetovalište”, ispričala mnoge detalje o Zvezdanu, o kojima do sada nije pričala.

– Ana je meni dala obećanje da će nakon Zadruge otići na kliniku, kako bi rešila sve strahove koje ima zbog Zvezdana – ispričala je Milena u emisiji “Estradno savetovalište”.

Izvor: net

Previous articleALEKSANDRA IZBAČENA NAPOLJE: Doživela pomračenje zbog Filipa Cara i Maje – Ruši sve pred sobom… (VIDEO)
Next articleSAZNAO POVERLJIVE INFORMACIJE: Zvezdan dobio priliku za tajni razgovor – Sve mu preneto za Anu i dalji plan… (VIDEO)