Home VIP “ZVEZDAN TREBA DA ME SE PLAŠI”: Aca Bulić progovorio o ulasku u...

“ZVEZDAN TREBA DA ME SE PLAŠI”: Aca Bulić progovorio o ulasku u Zadrugu – Suočavanje sa Slavnićem…

2425
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic, Aca Bulic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic, Aca Bulic,

Spreman je sve da učini kako bi zaštito njegovu prvu ljubav…

Poznati beogradski biznismen, Aca Bulić, našao se u žiži interesovanja nakon što je aktuelna zadrugarka Ana Ćurčić javno zapretila bivšem suprugu Zvezdanu Slavniću njegovim imenom.

Uz jecaje i suze Ćurčićeva je pred milionskim auditorijumom otptužila Slavnića da ju je godinama brutalno tukao i psihički maltretirao nakon čega mu je zapretila da će mu se osvetiti Bulić, njena prva i najveća ljubav.

Vest o nasilju koje je preživljavala od nevenčanog supruga neprijatno je iznenadila ovog poznatog beogradskog biznismena kog za Anu vezuje ne samo višegodišnja ljubav već i prijateljstvo.

On je za domaće medije progovorio o detaljima svog ulaska u rijaliti, ali i suočavanju sa Zvezdanom.

– Nisam siguran da ću ući u Zadrugu, a o tome ne bih ni govorio dok ne dođe vreme. Pokretač za moj oglašavanje u javosti bio je Anin vapaj za pomoć. Ona u meni vidi zaštitnika, nema toga što ne bih uradio za nju i zato sam bio prvo ime koje je spomenula kada je došlo do najvećeg okršaja.

– Uvek bih je zaštitio i podržao, ma šta da uradi. Zvezdana je pogodilo kada je me je spomenula jer se u muškom svetu to vodi kao velika uvreda.

– On treba da me se plaši ukoliko je sve što je ona rekla istina i ukoliko ona ikada više bude ugrožena. Na stranu to što često pominje moje ime i govori o nekim odnosima, a sve to što je rekao nema veze sa istinom – rekao je Bulić za “Alo”.

Izvor: net