Home VIP “JEZIVO”: Osvanuo snimak Ane Ćurčić koji je sve naježio – Pogledajte šta...

“JEZIVO”: Osvanuo snimak Ane Ćurčić koji je sve naježio – Pogledajte šta je uradila zbog Zvezdana… (VIDEO)

4987
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Javnost se digla na noge…

Ana Ćurčić je u Zadrugu 6 ušla kao jaka i stabilna žena, koja je u rijaliti došla sa namerom da se obračuna sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa Anđelom Đuričić.

Ipak, fanovi su ubrzo primetili promenu u Aninom ponašanju, jer je Ćurčićeva postala sklona svađanju sa Anđelom, a sve su učestaliji i napadi na Zvezdana.

Ana gotovo svakodnevno otkriva detalje iz 15 godina dugog odnosa sa Slavnićem, pa je pred kamerama priznala da ju je psihički i fizički zlos*avljao, kao i da je više puta prevario, prokockao njen novac i stan.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem Ana razgovara sa svojom drugaricom Zoricom Marković, i tom prilikom joj priznaje da se nada da će “doći njen princ”.

– Vidi, maštam da sam na onoj srednjoj terasi ja princeza, i da imam svog princa – pričala je Ana, a mnogi su osudili ovakve komentare udarajući na njene godine i životno iskustvo o kojem stalno govori.

“Jao, žena ima 45 godina i mašta o princu”, “Žena ima ozbiljnih mentalnih i psihičkih problema, mnogo ozbiljnijih nego što se čini. Treba je poslati na posmatranje”, “Ovo je stvarno jezivo…”, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net