Home VIP POLICIJA IZVODI FILIPA CARA: Sankcionisanje zbog brutalnog haosa – Aleksandrina porodica krenula…

POLICIJA IZVODI FILIPA CARA: Sankcionisanje zbog brutalnog haosa – Aleksandrina porodica krenula…

1073
0
Filip Car,
Filip Car,

Oglasila se očajna majka Nikolićeve i otkrila šta se dešava nakon užasnih scena u Zadruzi…

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka, oseća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja u “Zadruzi”.

Kako ističe, Slovenka nije oka sklopila od trenutka kad je uočila Filipa kako fizički nasrće na njenu ćerku.

Zbog ovih jezivih kadrova, Slovenka tvrdi da se jako uzrujala, kao i da nije mogla da odgleda do kraja njihove tuče, jer je padala, čak pet puta u nesvest.

Slovenka je izustila nekoliko rečenica, dok su joj suze lile niz lice, a kako je priznala, Aleksandrina sestra je zajedno sa advokaticom zbog nemilog događaja rešila da presavije tabak.

– Ne znam gde mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unapred i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je lečila od grozne bolesti i zato sam napustila karijeru. J* bem li mu poreklo, obolela sam od njege. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati onaj snimak, pala sam pet puta u nesvet – priznala je Slovenka za “Kurir”.

Podsetimo, do sukoba je došlo kada je Aleksandra skočila na Cara nakon što ga je uhvatila u bliskom druiženju sa Majom Marinković. Filip je potom nasrnuo na Nikolićevu, ali svom srećom obezbeženje je sprečilo dalji razvoj svađe.

Očekivanja su da policija brzo reaguje i Filipa Cara odvede kako bi dao iskaz.

Izvor: net