Home VIP “BIO JE DEČAK” – MORALA DA SE PORODI: Javno progovorila o gubitku...

“BIO JE DEČAK” – MORALA DA SE PORODI: Javno progovorila o gubitku bebe nakon udarca…

378
0
Jovana Novakov Smizla,
Jovana Novakov Smizla,

Oglasila se za domaće medije…

Jovana Novakov Šmizla, kako saznajemo, potpisala je ugovor za ulazak u šestu sezonu Zadruge, pre nekoliko meseci, te se njen ulazak u Belu kuću iščekuje svakodnevno.

Jovana je držala lajv na svom Instagram profilu gde je govorila o gubitku deteta.

Nakon toga su društvene mreže počele da “gore”, jer su fanovi pomislili da je Šmizla sada izgubila bebu.

Jovana se oglasila za domaće medije, te otkrila detalje gubitka bebe i razjasnila da sada nije u drugom stanju, ali da to iščekuje:

– Što se tiče gubika, to su iskopali novinari, to je bilo 2010/2011. godine, moja trudnoća, bila sam šesti mesec, bivši partner kada sam ga ostavila, udario me je u stomak laktom, dok sam prokrvarila, beba je imala hematom na glavi. Morala sam da radim prinudni porođaj u šestom mesecu i bio je dečak – počinje ona.

– Ta tema se pokrenula jer sam u lajvu pričala o žrtvama nasilja, generalno o nasilju, turbulentnijim vezama. Onda smo pričali o tome da ako si sa nekim prošao nešto u životu, ne treba da ga pljuješ. Ja nisam nikada tog čoveka pljuvala, završila sam to što sam završila, to nosim u sebi, kako ja znam i umem, nikad za njega ne bih rekla ružnu reč, jer on je bio tada moj izbor. Pogrešan ali u tom trenutku, za mene najbolji – nastavlja ona dalje.

– Nisam trudna, nažalost. Nadam se da ću biti. Nadam se da ću moći posle svega toga imala sam probleme, upalu jajnika, imala sam problem sa jajnicima, to lečim i dalje. Tu su se stvorili neki ginekolođki problemi, gde se teže ostaje trudan – rekla je Jovana za domaće medije.

Izvor: net

Previous article“IZVEDITE ME ODMAH”: Miljana se trese od straha – Dobila informaciju od produkcije… (VIDEO)
Next articleGAJI NADU ZA POMIRENJE: Ana se poverila Zorici – Evo šta bi bilo kad bi Anđela zatrudnela… (VIDEO)