Home VIP OVO SRCE REZERVISANO JE SAMO ZA NJU: Ćerka Ane Ćurčić je nadaleko...

OVO SRCE REZERVISANO JE SAMO ZA NJU: Ćerka Ane Ćurčić je nadaleko čuvena po lepoti koja zaustavlja dah…

5665
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

“Kao med si…”

Ana Ćurčić nedavno je postala stanovnik velelepnog imanja u Šimanovcima da bi se javno obračunala sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem koji ju je pred kamerama rijalitija prevario sa dve decenije mlađom Anđelom Đurić.

Njen ulazak napravio je pravu pometnju u Beloj kući, a mnoge zanima kako izgledaju sin i ćerka Ane Ćurčić koje je dobila u prvom braku.

Prelepa mlada dama se zove Iva i izgledom veoma podseća na majku. Sudeći po Instagramu profilu, Iva je ranije trenirala odbojku, dok sada radi u Aninom kozmetičkom salonu.

Ana je često umela da govori da joj je ćerka jedna emancipovana mlada devojka.

Instagram,
Instagram,

Anina naslednica je aktivna na društvenim mrežama, gde je otkrila da je u ljubavi sa fudbalerom Partizana Nemanjom Jovićem.

Iva emocije prema sportisti pokazuje redovno, a i on nju često obraduje nesvakidašnjim iznenađenjima, čime se ona hvalila na Instagramu. Tako je i srce koje je fudbaler podelio mnogima zapalo za oko. Govori se da je fudbaler do ušiju bio zaljubljen u nju i da je zbog toga namenio drugu polovinu srca za nju.

Instagram,
Instagram,

– “Kao med si”, “Sve pohvale tvojoj majci Iva”, “Samo jako i hrabro, prevazići ćete sve ovo i rešiti se konacno dotičnog” – nizali su se komentari!

Najveću pažnju medija privukla je činjenica da je ćerka Ane Ćurčić samo dve godine mlađa od Zvezdanove ljubavnice.

Izvor: net

Previous articleHITNA REAKCIJA PRODUKCIJE: Nedopustivo ponašanje – Ovo je konačna odluka čelnika… (VIDEO)
Next articleFILIPU CARU NEĆE BITI DOBRO KAD SAZNA: Isplivao snimak Aleksandre i dečka iz obezbeđenja…