Home VIP “ANA JE IMALA GINE*OLOŠKE POV*EDE – MOKA JE DOBIJAO ŠA*ARE”: Iznela do...

“ANA JE IMALA GINE*OLOŠKE POV*EDE – MOKA JE DOBIJAO ŠA*ARE”: Iznela do sada najjezivije scene porodice Slavnić…

15400
0
Milena Kacavenda, Zoran Moka Slavnic,
Milena Kacavenda, Zoran Moka Slavnic,

“Deset godina nisu razgovarali, prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u Zadrugu nakon prevare sa Anđelom…”

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića svakim danim šokira milione gledalaca “Zadruge”, a još veći šok izazivaju izjave o detaljima iz njihovog života koje u spoljnjem svetu plasira Anina kuma Milena Kačavenda.

Milena, koja je postala poznata kao najpopulrnija kuma rijalitija, prinuđena je otkriva osetljive teme o kojima ne bi trebalo da se ćuti. Osim toga, Kačavenda se osvrnula i na Zvezdanov odnos s ocem Mokom Slavnićem, ali i s Aninom decom, s kojom je živeo 15 godina.

– Zvezdan polako puca po šavovima i bila sam u pravu kada sam rekla da će Ana uspeti da ga dovede do ludila. Ipak, on je spremniji od Ane i budući da je u kući duže, lakše mu je da truje zadrugare protiv nje. Nazivao ju je narkomankom, tabletomankom, šizofreničarkom, pričao je da je Ana varala muža s njim… Ona je napravila kardinalnu grešku jer se njeno izlaganje svelo na razgovor u toaletu sa Zoricom Marković. To što priča Zorici trebalo je od starta da govori za crnim stolom jer tek sada kada je počela da iznosi detalje, zadrugari su nepoverljivi prema njoj. On je težak lažov i primeniće sve načine da oblati Anu – analizira Milena na početku razgovora za Rijaliti plus trenutnu situaciju u Zadruzi, i dodaje da očekuje da će njena kuma uskoro otkriti sve detalje iz odnosa sa Zvezdanom.

– Zvezdan izgovara gnusne laži na Anin račun jer je ona najavila da će izneti nešto što je veoma krupno. Znam o čemu je reč, ali je čekam da mi da znak da i ja iznesem. Tražila je pojačano obezbeđenje u kući ukoliko odluči da to iznese. To je njen džoker i jedna od najtežih stvari, ali mislim da još nema hrabrosti za to. Zvezdan se toga plaši i zbog toga je već počeo da joj se izvinjava, povukao je sve što je loše rekao za nju. Apsolutna je laž da je Ana tukla majku i decu, a za one koji se pitaju šta još ima da kaže i da li ima išta gore od toga što ju je tukao i što je prokockao dva stana, odgovor je da ima gore. Zvezdan je otišao u ozbiljan ekstrem, i bilo je dosta stvari koje su se desile u njihovom životu – rekla je Milena, koja je prvi put za Rijaliti plus otkrila kako je Zvezdan ostao bez svog stana i zbog čega Anu krivi za to.

– Zvezdan, njegova majka Slavica i Ana trebalo je da pokrenu biznis sa kafom u Srbiji. Trebalo je sve troje da ulože po 6.000 evra, Ani je majka dala novac, a Zvezdan je dao za majku i sebe. Započeli su posao, sve je bilo super, a kada su se pojavili problemi, Zvezdan je prodao stan – rekla je Milena za popularan kanal.

Ona je dodala da je često morala da interveniše u sukobu između Zvezdana i Ane. Anina ispovest da ju je Slavnić nakon batina prisiljavao na s**s, za Kačavendu nije ništa drugo do priznanje da je bila silovana.

– To je silovanje jer tu nema nikakvog pristanka. Nevoljno stupanje u s**sualni odnos i s venčanim mužem je silovanje. Ana je čak imala i ginekološke povrede za koje nikada nije želela da ode i izvadi nalaz. Ono što je poražavajuće u celoj ovoj priči je da se fokus s nasilja pomera na pitanje zašto Ana ranije nije nešto rekla – priča Milena, koja tvrdi da je Zvezdan bio nasilan i prema svojoj prvoj supruzi, ali i prema članovima svoje porodice.

– Njegova bivša nevenčana supruga s kojom ima ćerku je veoma ozbiljna žena i Slavnić je ne zanima. U dobrim je odnosima s Anom i njenom decom i fascinantno mi je gde ljudi poput Zvezdana nađu takve žene. I prva nevenčana supruga je trpela nasilje od Zvezdana, ali je sve to sasekla u korenu. Takođe, Zvezdanova majka nije smela da pisne pred njim, a čuveni Moka Slavnić je dobijao šamare od sina. Deset godina nisu razgovarali, prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u Zadrugu nakon prevare s Anđelom. Zvezdan je bio nervozan, a kada se Moka izlupao kao otvoreni prozor da ga podržava, Slavnić je razvukao kiseli osmeh. Od njihovog odnosa nema ništa – zaključila je Milena na kraju razgovora za Rijaliti plus.

Izvor: net

Previous articleBLEDA KAO KRPA I UCVELJENA: Anđela strašno ponižena – Pogledajte šta sad moli Zvezdana… (VIDEO)
Next articleOPTUŽEN ZA NAJGORE I PRONEVERU: Moka Slavnić odmah odgovorio na tvrdnji šta mu je sin radio…