Home VIP UNETA PORUKA ZA ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Nije joj dobro kad je pročitala…

UNETA PORUKA ZA ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Nije joj dobro kad je pročitala…

2514
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Njegove inicijale ima istetovirane…

U Beloj kući “Zadruge” se već danima priča o bivšem momku Aleksandre Nikolić, Nebojši.

Njegov inicijal Aleksandra ima istetoviran na intimnoj regiji, a to posebno smeta njenom povremenom partneru Filipu Caru.

Foto,
Foto,

Na proslavi rođendana Marka Janjuševića Janjuša, stigla je poruka od Nebojše, a Nikolićeva je brzo zgrabila i pročitala naglas.

– Želim ti zdravlje, pobedu u “Zadruzi” i više uspeha po kladionicama kada izađeš. Ja već tri meseca ne pijem, ne kockam se i mogu ti reći da mi je život jadan i bedan bez svega toga. Molim te, kada izađeš, da me upoznaš sa Sofijom Unom i reci joj koju lepu reč za mene. Dobro mi je ovog puta, drži do sebe i pokaži da nisi lak muškarac kog zadrugarke mogu lako da odvedu u krevet. Molim te nemoj da bežiš pre kraja “Zadruge”, pozdravlja te advokat – pročitala je Aleks i onda uzbuđeno rekla:

– Jaooo ovo je Nebojša – nije mogla da sakrije oduševljenje ona. Kada je srela Marka Janjuševića posle, iskoristila je priliku da još jednom pohvali Nebojšu.

– Najlepše su ti čestitke od Krune i od Nebojše, čovek je izdominirao – rekla je Aleksandra, na šta se Janjuš zagonetno nasmejao.

– Hm… Jeste, jeste – dodao je on.

Foto,
Foto,

Izvor: net