Home VIP “ZADRŽAO SE SAT I PO – OZBILJNO JE”: Anđela čupa kosu sa...

“ZADRŽAO SE SAT I PO – OZBILJNO JE”: Anđela čupa kosu sa glave – Zvezdan u policiji… (VIDEO)

3405
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Poludela od brige…

U Zadruzi postaje veoma turbulentno, pre svega jer je uoči žurke Zvezdan Slavnić priveden u policijsku stanicu kako bi dao izjavu.

Prema nezvaničnim informacijama i sumnjama brojnih gledalaca, navodno se radi o prijavi koju je protiv njega podnela Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, ali to još uvek nije potvrđeno.

Ipak, Zvezdan nije krio da je doživeo nervni slom zbog odlaska u policiju, a kada se vratio, napravio je još gori haos jer je ponovo počeo da nasrće na svoju bivšu vanbračnu partnerku, da je vređa, preti joj i pljuje je.

U trenucima dok je još bio van rijalitija i davao iskaz policijskim službenicima, njegova devojka Anđela Đuričić je razgovarala sa Ivanom Marinkovićem o svemu što se dogodilo.

– Da ga nije ona možda tužila za… što je prosuo prase po njoj? – pitao se Ivan aludirajući na incident kada je Slavnić po Ani prosuo čitav pleh prasećeg pečenja.

– Mislim da je i za prase podnela… – komentarisala je Anđela.

– E, to može. Nisam siguran ali za nešto što je bilo pre godinu dana, dve, pet to bi trebalo da bude neki proces, ne znam da li tu može krivična prijava. Krivična prijava može ako te je danas udario i ti odeš i prijaviš ga. Ne znam baš kako to funkcioniše – pričao je Ivan.

– Bio je tamo sat i po vremena, nešto je ozbiljno…

– A nisi ga pitala gde je bio?

– Ma gde da ga pitam – rekla je Anđela.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous articleOBJAVLJEN RAZLOG PRIVOĐENJA: Zvezdan davao iskaz sat vremena – Saznalo se u Zadruzi da je bio u stanici… (VIDEO)
Next articleDOKUMENT DIREKTNO IZ MUP-A: Slika Zvezdana Slavnića kada je priveden – Obračun nakon što se vratio… (VIDEO)