Home VIP POMOLILA SE ALAHU ISPRED SUDA: Suočila se sa Jovanom Jeremić – “Bože...

POMOLILA SE ALAHU ISPRED SUDA: Suočila se sa Jovanom Jeremić – “Bože daj da se završi sa dobrim…” (VIDEO)

266
0
Zerina Heco,
Zerina Heco,

“U mojoj religiji se ne širi mržnja…”

Medijska ličnost Zerina Hećo, tačnije Zerina Atina Kandola, tužila je voditeljku jutarnjeg programa Pink televizije, Jovanu Jeremić, zbog toga što je u svojoj emisiji, u isti koš sa prosti**tkama, stavila starlete i učesnice rijalitija, te se u programu, između ostalog, pojavila i Zerinina fotografija. Njihov susret na sudu bio je zakazan.

Kada su imale ročište prvi put, Jovana se nije pojavila, međutim sada su obe bile odgovorne i došle su u zakazano vreme u Prvi osnovni sud u Beogradu.

– Svoje čuvam, tuđe poštujem, tako da sebi dajem za pravo da ovaj put uradim ono što volim. Pomoliću se na arapskom, mi, muslimani se molimo na arapskom. To ću da uradim pred vama sada – rekla je Zerina, pomolila se i poručila:

– Bože olakšaj, ne otežaj. Bože daj da se završi dobrim. U mojoj religiji se ne širi mržnja, a pogotovo se ne ismeva – rekla je ona.

Na pitanje o Jovani Jeremić, Zerina je rekla:

– Jovana je rekla da tražim pažnju preko medija. Svi znate da sam u medijima već sedam ili osam godina, kada je Jovana radila na drugoj televiziji i bila je totalno neprimetna. Radila je kao voditeljka, a ja sam u novinama već sedam godina, mogu reći svake nedelje, tako da meni ne treba ovakva vrsta marketinga. Žao mi je – istakla je, a potom prokomentarisala to što sporni snimak na kom je Zerinina slika je naknadno obrisan.

– To je pokušaj prikrivanja – rekla je ona.

Celu izjavu i njenu molitvu pogledajte u videu:

Izvor: net

Previous articleUHVATIO OBEZBEĐENJE ZA GLAVU: Zvezdan naprvio skandal – Šokantan snimak sa kapije…
Next articleTOK RIJALITIJA SE MENJA: Spreman je protiv Anđele Đuričić – Ni ne sluti kakav je haos čeka… (VIDEO)