Home VIP ANĐELA ĐURIČIĆ SLAGALA CELU JAVNOST: Pojavila se slika njenog brata koja ukazuje...

ANĐELA ĐURIČIĆ SLAGALA CELU JAVNOST: Pojavila se slika njenog brata koja ukazuje da nije rekla istinu…

896
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Bizarno…

Anđela Đuričić tokom prethodne sezone u “Zadruzi” govorila je o tragediji koju je zadesila njena porodica, tačnije o pogibiji svog rođenog brata.

Region je plakao sa njom kada je govorila o detaljima nesreće i poslednjem danu provedenim sa svojim bratom.

Jedna stvar je jako zasmetala fanovima, a to je pogrešan datum rođenja pokojnog Nikole.

Prošle godine, kada je govorila o pokojnom bratu, rekla je da mu je 16. marta rođendan, kao što je i danas, kod Drveta mudrosti plakala i setila se svoje porodice.

– Danas mi nije dan, iskreno da ti se poverim. Nervozna sam danas, a srećna sam jer je Zvezdan tu, on je tu za mene uvek. Danas nije moj dan. Ja danas 16. mart mi ja haos, sanjala sam porodicu, a to me je dotaklo. Bio je okej san, ali mi nije svejedno. Sanjala sam da sam diskvalifikovana, i da sam pošla kod drugarice, moje kume u Beograd, a onda kući kod moji, a oni su me dočekali kao da se ništa nije desilo. Sve je bilo kao i uvek, a onda sam molila da me vratite kod Zvezdana, a danas ću biti u minus fazi, a 16. mart je i prošle godine pao na “Pitanjima gledalaca”. Bitan je to datum za moju porodicu, iako sam sanjala njih srećne. Meni je sve i svašta u glavi danas – rekla je Anđela, pa im se direktno obratila:

– Moram da se obratim porodici, mama, tata, Jelena, Vuče, volim vas, nadam se da ste dobro i izvinite zbog svega, razmišljam o vama svaki dan, i molim vas da sve bude u redu. Iako vas ne spominjem, ne izlazite mi iz glave. Bez obzira što sam ispala samoživa i što sam mislila samo meni da bude dobro , stvarno nije tako, razmišljam o vama svaki dan. Mama, molim te, samo da sve bude u redu. Nadam da vam nisam neke probleme nanela, jer to ne bih mogla da podnosim – progovorila je Anđela sa suzama u očima.

Foto,
Foto,

Ako je po sajtu za preminule, gde se i dan danas nalazi umrlica Anđelinog brata, Nikola je rođen ne u martu, već u avgustu.

U istom mesecu je 24 godine kasnije tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok zadrugarka uporno spominje drugi datum.

Izvor: net

Previous articleZVEZDAN ZABRANIO ANĐELI SVAKI KONTAKT: Đuričićeva pretrnula – Ne može bez ružnih reči i uvreda… (VIDEO)
Next articleHITAN PREKID PROGRAMA UŽIVO: Produkcija morala odmah da reaguje – Ana mu prva pritrčala u pomoć…