Home VIP DISKVALIFIKACIJA ANĐELE ĐURIČIĆ: Crnogorka uradila neoprostivo – Produkcija neće da toleriše… (VIDEO)

DISKVALIFIKACIJA ANĐELE ĐURIČIĆ: Crnogorka uradila neoprostivo – Produkcija neće da toleriše… (VIDEO)

2886
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Prevršila je svaku meru…

Pravila života u Beloj kući su već šest sezona izričito jasna, međutim, izgleda da i dalje postoje pojedinci koji misle da mogu da nadmudre produkciju i gledaoce rijalitija koji ih gledaju preko kamera 24/7.

Svima je već poznato da je zadrugarima zabranjen bilo kakav kontakt sa spoljnim svetom, a o upotrebi mobilnih telefona se spekuliše iz sezone u sezonu.

Poslednja u nizu ovakvih situacija desila se sada, a glavni akter ovaj put je Anđela Đuričić. Crnogorka je sedela u rehabilitaciji sa Anom Spasojević, Anitom Stanojlović i Aleksandrom Nikolić, koja se drugaricama žalila na svoj odnos sa Filipom Carem, a u jednom trenutku se čula vibracija i reči Ane Spasojević upućene Anđeli.

TikTok,
TikTok,

– Vibrira ti telefon, javi se – rekla je Ana, na šta Anđela nije odreagovala.

Pošto se nastavila priča o momcima, a telefon nije prestajao da vibrira, Spasojevićeva je gestikulacijom pokušala da privuče Anđelinu pažnju, pa je mahala rukama i pokušavala da joj objasni da joj se čuje mobilni.

– Vidim – samo je kratko prokomentarisala Anđela.

Budući da je posedovanje telefona jedan od najvećih prekršaja života u rijalitiju, očekuje se da će Anđela biti ozbiljno kažnjena ukoliko je zaista uspela da unese mobilni na imanje, a fanovi čak traže i njenu diskvalifikaciju zbog ovog prestupa.

Pogledajte prilog:

@dobrovecedobardan

TELEFON U ZADRUZI 6 #fyp #zadruga #andjeladjuricic #zvezdanslavnic #andjelaizvezdan #zadruga__official #rijaliti #foryou #foryoupage #zadrugauzivo #viral #balkantiktok #balkan

♬ original sound – šokantno

Izvor: net

Previous articleHITAN PREKID PROGRAMA UŽIVO: Produkcija morala odmah da reaguje – Ana mu prva pritrčala u pomoć…
Next articleBRISANJEM USTA SVE KRIJE: Prljava igra Anđele Đuričić – Zvezdanova ljubavnica se krišom ljubi sa drugim…