Home VIP KLIMNI GLAVOM I NE PRIČAJ: Ana uhvaćena kako vodi tajni razgovor –...

KLIMNI GLAVOM I NE PRIČAJ: Ana uhvaćena kako vodi tajni razgovor – Dobila uputstva za dalje… (VIDEO)

413
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Dobila informacije o koracima koje treba da preduzme…

Ovih dana sve se vrtelo oko Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, kada je Slavnić demonstrirao silu nad bivšom ženom i cele noći je maltretirao jer je izveden iz rijalitija kako bi dao izjavu u policijskoj stanici zbog prijave koja je protiv njega podignuta.

Novinari su kontaktirali Aninu kumu Milenu Kačavendu, koja je otkrila pojedine detalje krivične prijave.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak razgovora Ćurčićeve i Zorice Marković, u kojem one pričaju o Aninom bivšem dečku Aci Buliću, koji bi je mogao zaštititi ukoliko bude bilo potrebe za tim.

Ana je na neki način tražila odobrenje od Zorice da li da pozove Bulića da je “spasi” od Zvezdana.

– I šta, čoveka da uvučem sad Zoko? – rekla je Ana.

– Ne znam da li možeš ili ne možeš, možeš li? Ako možeš, klimni glavom, ako ti je dao dozvolu, kraj, to je jedini spas – rekla je Zorica, na šta je Ana klimnula glavom.

Podsetimo, Aca Bulić je nedavno istakao da bi ušao u “Zadrugu” kako bi pomogao Ani Ćurčić.

– Upao sam u žižu javnosti samo zato što sam video da je tražila pomoć. Ušao bih naravno u službi da joj pomognem i komunikativno i psihički. Ona je moja prva ljubav i mislim da bi svaki muškarac isto postupio. Treba braniti slabiji pol. Stvarno nisam znao da je ovakav odnos Zvezdana i nje, da je ovoliko toksično… Ako je sve tako, neka se lepo raziđu jer mnogo ljudi pati zbog svega ovoga. To bi bio moj neki savet – rekao je Aca u emisiji “Amidži šou”.

Snimak pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous articleTOK RIJALITIJA SE MENJA: Spreman je protiv Anđele Đuričić – Ni ne sluti kakav je haos čeka… (VIDEO)
Next articlePRVO OGLAŠAVANJE ŠOKIRANE MAJKE: “Anđelu niko ne voli, jadna je i jeftina – Moja ćerka može da radi šta hoće…” (VIDEO)