Home VIP “ANINA DECA U JEZIVOM STANJU”: Ćurčićeva još ne zna šta joj se...

“ANINA DECA U JEZIVOM STANJU”: Ćurčićeva još ne zna šta joj se desilo u porodici – Oglasila se i kuma…

9387
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Vrlo teško podnose…

Iznenada je u “Zadruzi” došlo do žestokog karambola između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Tokom njihove svađe Zvezdan je izneo brojne optužbe i uvrede na Anin račun, a nakon svega zavšio je u suzama i od bivše žene tražio razgovor. Novinari su stupili u kontakt sa Aninom kumom Milenom Kačavendom, kako bi dala svoj sud u dešavanjima koje su prethodne noći tresle Belu kuću.

Kako komentarišete njegove suze? Da li mislite da je to neki vid manipulacije i da samo hoće da je ućutka ili je to iskreno pokajanje?

– Ne, iskreno pokajanje nije, manipulacija kao i do sad što on vrlo dobro radi kad je Ana u pitanju. Ja bih to nazvala odvrnuo je česmu, ali bukvalno.

Zvezdan je rekao da je Ana svakog vog partnera varala sa njim, pa i Acu Bulića, kako to komentarišete?

– Kako da ne. Tražim pogrdne reči, ali ne nalazim. On je jedan manipulatini lažov, možda i najgori kog sam u životu videla. Sad bih ja postavila njegovo čuveno pitanje njemu, šta si tražio sa njom tolike godine kad je psihijatriski slučaj, tabletomanka, kockaka? Do sad je pitao on, a sad bih pitala ja, šta si tolke godine radio sa tom ženom? Laže, a na Boga ne misli. Čak i Ana zaboravlja, a ja jako dobro znam, Ana je bila sa Acom pre 30 godina, a sa Zvezdanom poslednjih 15. Da je obrnuto bilo bi okej da je Zvezdana varala sa Acom, pa da kažemo da je moguće, ali Acu sa Zvezdanom ta priča je van mozga i suluda. To je sumanuto i van pameti. Oni jesu bili mladi i bila je ideja kad dobiju dete da će se uzeti jet ona je tad bila u svojim devetnaestim godinama, ali predpostavljam da zbog ludila u kojem pliva u ovom trenutku da nije ni sama shvatila da je to bilo pre 30 godina. Zvezdana tad nije bilo ni na mapi.

Zvezdan je rekao da je Ana svog bivšeg muža poslednjih godinu dana braka varala sa njim, da li je to istina?

– To je notorna laž jer sam vrlo intezivno u tom perodu bila deo njenog života. Ja sam svedom i još jedna drugarica svega toga, to je notorna laž. Ana je bila takva gospođetina da je ona sa svojm suprugom sela i rekla mu iskreno šta se dešava jer ona jeste Zvezdana viđala u par navrata, ali to je bila kafa. On je nju saletao sa svih strana jer se poznaju od ranije do te mere se zaintrigirala i počela da se zaljubljuje. Meni je žao što njen bivši suprug ne želi da stupi u medije, on danas ima brak, ima malo dete i to su razlozi, a pritom i brine o njihovo dvoje dece. On je vrlo isključiv da ne želi da izađe u medije, ali verujem kad ona izađe da će se zajedno sa njom pojaviti u medijima i sve to demantovati jer je on jedan sjajan tip. On i Ana i dan danas imaju fenomenalan odnos, pritop Ana je došla suprugu i rekla: “Ja sam se zaljubila, ja želim da te ostavim”. Na sve to Ana se tad iselila iz stana, a deca su ostala sa Saletom, ništa nije tražila, a kasnije su Sale i ona u hodu sve rešili kao ljudi. On je divan bivši muž kojeg bi scaka žena poželela, a posebno jer je Ana njenmu u lice rekla da se zaljubila, čak i u koga, što danas nemamo prilku često da vidimo. Sela je i bila gospođa, svi mi bliski ljudi to jako dobro znamo.

Da li imate informaciju kako Anina deca podnose sve ovo što se dešava?

– Anina deca ovo podose jezivo, oni su kod mene u kući svaki drugi dan da li na ručku, kafi ili sa mojom decom. Podnose vrlo teško, ali su se sad već malo navikli jer se puno bavim time, tata im je tu za sve što treba, alija sam žensko i najbliža njima. Nekako se navikavaju, ja im objašnjavam da je to bio Anin izbor i da ovo mora da prođe i da ako je ovo cena da ga ostavi za vek i vekove da se prilagode i prihvate. Suštinski su dobro, rijaliti ne prate, ali s druge strane im je teško da gledaju i čuju od prijatelja, druge dece i bliskih ljudi. Nije lako da čuju da se raspada u delove, ali su zaista hrabri.

Šta očekujete od razgovora a koji su se Ana i Zvezdan dogovorili da se desi u nedelju?

– Od tog razgovora očekujem da od tog posla nema ništa. Ana je i dalje nažalost u vrtlogu manipulacije i znam koji strah ima od njega. Pokušava da ga spusti i smir, teško podnosi izjave kojim gađa, zabrinuta je za decu i porodicu. Ona ovo želi da smiri jer ju je udario gde je najviše boli, a to je porodica. Ana je vrlo vezana za decu, majku i sestru koja nije u medijima, a ja sam sa njima svaki dan u kontaktu. Verujem da ovo radi kako bi ga zaustavila i njeni najbliži to ne bi slušali. Od dogovora nema ništa, očekujem da će on da odlepi kao i do sada ako bude govorila stvari koje njemu ne odgovaraju, a njemu odgovara da je ućutka.

Izvor: net

Previous articleKAZNA ZA ANĐELU ĐURIČIĆ: Prekršila strogo pravilo – Hitno se oglasila produkcija…
Next articlePEVAČICA BILA U VEZI SA BULIĆEM: Posvetila mu i pesmu – Tek sada otkrila ove informacije o Aninom bivšem…