Home VIP PEVAČICA BILA U VEZI SA BULIĆEM: Posvetila mu i pesmu – Tek...

PEVAČICA BILA U VEZI SA BULIĆEM: Posvetila mu i pesmu – Tek sada otkrila ove informacije o Aninom bivšem…

682
0
Aca Bulic, Ana Curcic,
Aca Bulic, Ana Curcic,

Priznala i da li je bio agresivan…

Pevačica, Maja Nikolić svojevremeno je bila dve godine u vezi sa Draganom Acom Bulićem.

Biznismen, koji se u žižu medijske pažnje vratio kada je Ana Ćurčić ušla u “Zadrugu” kao njen bivši partner sa kojim je i danas u odličnim odnosima, bio je i ljubav pop pevačice.

Nikolićeva o nekadašnjem dečku, sa kojim je bila pre 25 godina, ima samo reči hvale.

– Ne bih da govorim o detaljima naše veze iz poštovanja prema njemu i njegovoj deci, a isto tako iz poštovanja prema mojim bivšim partnerima sa kojima imam decu. Mogu samo da kažem da je bio i ostao čovek za primer – priča pevačica i otkriva da je tadašnjem momku posvetila jedan od svojih najvećih hitova u karijeri:

– Aca nikada nije voleo da ga zovu pravim imenom Dragan, a ja sam se našalila i snimila pesmu “Dragane, Dragane”, koja je posvećena njemu! Kada je čuo pesmu, nije se ljutio, štaviše, bilo mu je zanimljivo i mnogo smo se šalili na tu temu – rekla je Nikolićeva i nastavila:

– Bio je i ostao faca, veliki šmeker i dobrotvor, ali o tome je ćutao. Bio je poznat kao Robin Hud svog vremena. Ne bih da kažem o kome se radi, ali Aca je pomogao jednoj osobi koju je muž ostavio kada je dobila dete. Bukvalno je preuzeo brigu o njoj i tom detetu, a da nije ni bio sa tom osobom u emotivnom smislu! Onako, drugarski joj je pomogao. Eto vidite koliko je velik čovek, a nikada to nije nikom rekao – priča Maja.

Zvezdan Slavnić, bivši nevenčani suprug Ane Ćurčić, je nedavno izjavio da je nju prvi dečko navodno tu?*o i gasio joj cigaretu o ruku, a Maja Nikolić je ubeđena da nije reč o Buliću.

– Grešila bih dušu ako bih rekla da je Aca, dok je bi sa mnom u vezi, pokazao i najmanju dozu agresije. Bio je veoma pažljiv, galantan i stabilan muškarac, kakav je i danas – kaže pevačica i otkriva da je Bulić zbog rata beogradskih klanova morao da napusti Srbiju na neko vreme:

– Kao što svi znaju, Acin otac Jusa Bulić je pripadao voždovačkom klanu i zbog zategnute situacije devedesetih godina bio je prinuđen da svoju porodicu skloni u London zbog krvne osvete, ali to je prošlost. O njegovom ocu ne bih mnogo da govorim iz poštovanja prema prošlim vremenima, ali dosta toga se zna i pisalo se po novinama. Taj deo Acinog detinjstva se srećom dobro završio. Aca se kasnije oženio, dobio je decu i postao porodičan čovek – završila je Maja.

Izvor: net