Home VIP HAOS – NAJAVIO TUŽBE: Taki besan nakon što je video skandalozni snimak...

HAOS – NAJAVIO TUŽBE: Taki besan nakon što je video skandalozni snimak Maje Marinković…

1148
0
Taki,
Taki,

Haos u najavi…

Bivši zadrugar Bane Đokić objavio snimak Maje Marinković.

Na snimku je napisao da na*a i pi**na zadrugarka viče na svog oca Radomira Marinkovića preko telefona.

Odmah se oglasio Taki Marinković:

– To ju je dečko iz Batajnice snimio, to je bilo na moru. Nije uopšte g*la, već ima kupaći sa providnim bratelama.

– Snimak je iz Budve, nije se svađala sa mnom nego sa taksistom, koji nije hteo prtljag u kola da joj ubaci. To mogu i Anja i Cvele da vam potvrde – priča Taki, koji se potom osvrnuo na “lik i delo” Baneta Đokića.

– Ja ću ga tužiti za ovo, moj advokat će spremiti tužbu, mene boli d*pe. Klošar, hoće da uđe u rijaliti. Ocu bruka etno selo, odaje tajne ko šta radi tamo, tamo više niko neće da mu ide! Diskrecija je zagarantovana šta jedeš, piješ, koga dovodiš u hotel, a on odaje.

– Tamo više niko ne treba da uđe! A ovaj se kači da bi ušao u “Zadrugu”, indijanac jedan. Ne znam ni koji je, baš se proslavio u rijalitiju kad ga se ja iz “Zadruge” ne sećam. Eto, koliko je bitan – rekao je Taki.

PROČITAJTE JOŠ – Nikad neće moći da prežali kakvog je zeta imala…

Posle višegodišnjih spekulacija, Dejan Dragojević priznao je da promenio veru i prešao u islam, posle čega se oglasila njegova bivša svekrva Emina Mujić.

Dejan je otputovao u Meku, kako bi posetio najsvetije mesto muslimana za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

– Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u “Poslanikovu džamiju”. Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan – otkrio je Dragojević.

Njegovo priznanje pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a svi koji su dobro upućeni u “zadrugarska dešavanja”, ali i članove njihovih familija, zapazili su komentar Emine Mujić, majke Dejanove bivše supruge. Naime, sa Instagram profila, koji se zove Emina Mujić, napisan je komentar:

– Svi koji ga sada ne podržavaju nikada nisu ni bili Dekijevi prijatelji! Deki to zna! Podržali su ga samo da bi Dalilu udaljili od njega. Deki dragi, Alah je uz tebe i niko drugi ti i ne treba! Ljubi te tvoja majka i u srcu ću te nositi dok ne umrem – glasi komentar.

Instagram,
Instagram,