Home VIP KAMERE UHVATILE SUDSKI NEOBORIV DOKAZ: Bes eskalirao – Podigao mnogo prašine u...

KAMERE UHVATILE SUDSKI NEOBORIV DOKAZ: Bes eskalirao – Podigao mnogo prašine u javnosti…

1329
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Zadrugarovi postupci su podigli mnogo prašine u javnosti…

Ono što većina publike u ovom momentu želi jeste zadovoljenje pravde!

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su se u jednom momentu pronašli oči u uči u dvorištu Bele Kuće.

Zadrugar je žustro prigovarao Ani zbog optužbi za na*ilje i provlačenje imena dece.

– Što se na mene dereš – pitala ga je uplašeno Ana.

– Zato što me to boli, idiote! Boli me što si došla da napraviš kao da sam najveći monstrum i još si me terala u zatvor! I onda mi spominješ dete – urlao je Zvezdan, a potom i podigao stolicu prilikom čijeg spuštanja je udario bivšu suprugu po nozi.

Instagram,
Instagram,

– Tužilac gleda i direktno šalje poziv, pitaj onog tvog klošara! U zatvor me teraš! Odmah tužilac zove i odmah te izruče – otkrio je Zvezdan svoj nezavidni položaj.

– Koji je ovo put da je udari na kvarno a da niko ne reaguje”, “Hajde što je psihički maltretira svaki dan, da kažemo da je ovo psihološka igra”, “Sad je Ana kriva i za njegove reakcije i za to što će on u zatvor” – glasili su komentari na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: Otišlo je predaleko…

Glavna akterka “Zadruge 6”, Anđela Đuričić, ne prestaje da pravi skandale pred kamerama.

Ona je ušla u odnos sa dvadeset i dve godine starijim muškarcem, Zvezdanom Slavnićem, sa kojim ovih dana neprestano ima svađe.

Slavnić je, u jeku sukoba, udario svoju partnerku, gađao je jastukom i svašta još, ali mu je Anđela preko svega prešla i odlučila da ostane sa njim u romansi.

Mada je i ona imala ispade besa i histerije, kada je uništavala imovinu po imanju i pljuvala po produkciji, odnosno iznosila sve ono šta su joj radili van kapije.

Kompletnu priču ispričala je Mariji Kulić u apratmanu, kada je oplela i po članovima obezbeđenja.

– Draga moja, to nije normalno. Ja sam ostala u šoku. Rekli su mi da se vratim odmah, da ne smem izaći. Valjda im nije bilo šefova i šefice… – pričala je ona svoju verziju priče, koju kamere nisu mogle da dokažu.

Zbog svega tog što je Anđela Đuričić iznijela na račun produkcije, stigla je i hitna reakcija Velikog šefa. Strogo je zabranjeno pominjanje bilo koga iz produkcije, pogotovo vlasnika Pink televizije, a tom prilikom je Anđela kažnjena iznosom od 10.000 eura, kako piše “Arena-maxx”.