Home VIP HITNA DISKVALIFIKACIJA – ZATRESLA SE CELA: Neverovatno – Zvezdan gubi razum i...

HITNA DISKVALIFIKACIJA – ZATRESLA SE CELA: Neverovatno – Zvezdan gubi razum i kontrolu… (VIDEO)

406
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,

Zadrugar često gubi kontrolu u poslednje vreme…

Ponovo je na imanju u Šimanovcima izbio nezapamćeni skandal između bivših supružnika Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, a njegovo divljanje rezultiralo je gubljenjem kontrole i bacanjem klupe na bivšu, nakon čega je uputio niz pretnji ljubavnici Anđeli Đuričić.

Zvezdan i Ana su se nakon incidenta suočili u dvorištu, što je izazvalo razne reakcije javnosti.

– Misliš stvarno da ćeš proći tako sa tim pitanjem što sam dobio ja. Znaš šta mi je žao? Što ne mogu da pričam otvoreno – rekao je Zvezdan.

– Zvezdane, šta sam ja uradila – upitala je Ana.

– Dobiješ lepo pitanje, ljudi misle na tebe i ti kao kažeš: “Dala bi ti mali” , ja tačno znam šta radiš, vidim te tamo, provociraš me. Ti si zlo, došla si ovde da me je je*eš i radiš ove stvari – govorio je Zvezdan uzrujano.

– Odakle ti potreba da me maltretiraš iz čista mira, je l ja treba da se plašim ovde svaki dan, da bacaš klupe i slično – rekla je Ana.

– Nisam bacio klupu na tebe, nisi mi se nijednom izvinila za ovo što mi pričaš, ti meni ni jednom! Ja sam tebi rekao pedeset puta, to je ljudskost. Ti mene hoćeš iz tvog zezanja da strpaš na robiju – rekao je on.

Slavnić joj je potom pomenoo decu i pokušao da joj nabije osećaj griže savesti, našta je Ćurčićeva emotivno reagovala.

– Šta bi rekla Sari da odem na 7 godina u zatvor zbog tebe? – upitao je.

– Nemoj da mi nabijaš osećaj krivice da ću ja biti kriva ako ti nešto učiniš. Nosi se sa tim, ja tebi ne želim ni robiju, ni ništa. Imaš svoju vezu, živi svoj život – govorila je Ana, tresući se od nivoa nagomilanog stresa.

– Pripremala si se za ovaj rijaliti, radila si stvari kao podrška i to znala si fore koje da koristiš ovde – dodao je on.

– A ko je ona? Ja nju ne poznajem. Ti meni govoriš da ja moram da imam živaca a ti došla ovde da me tovariš i cinkariš. Da mi neko muško sad stoji i ovo priča, ja bih ga zadavio pred sto kamera – govorio je Zvezdan.

– Ja bih tebi dala mali budžet, neću da lažem – rekla je Ana sasvim rezignirano i utučeno.

– Ti si zlo – kazao je Zvezdan.

Da li će Produkcija odreagovati na ove stalne napade, kao što publika na društvenim mrežana priželjkuje, ostaje nam da vidimo.

Detalje ovog događaja možete pogledati ispod:

Izvor: net