Home VIP NEDELJNI HONORARI ZADRUGARA: Zarade vrtoglavu sumu novca – Ana i Miljana postigle...

NEDELJNI HONORARI ZADRUGARA: Zarade vrtoglavu sumu novca – Ana i Miljana postigle najbolji dogovor, a Zvezdan prima smešnu cifru… (VIDEO)

318
0
Zadruga,
Zadruga,

Procurili detalji njihovih ugovora koji su potpisali sa Velikim šefom…

Honorari ovogodišnjih zadrugara dosta se razikuju, shodno njihovim ranijim boravkom u Beloj kući, kao i dešavanjima koja su se odvijala na velelepnom imanju.

Ipak, svako od njih zaradi ogromnu sumu novca i isplati mu se boravak na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Glavna tema ove godine je ljubavni trougao Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, te mnogi misle da zbog toga baš oni imaju najveće honorare u Beloj kući. Sudeći prema glasinama koje kruže, Ana je postigla najbolji dogovor sa produkcijom.

Navodno, Ana zarađuje čak 2.700 evra nedeljno, dok Anđela i Zvezdan dobijaju znatno manje. Anđeli svake nedelje na račun u banci navodno legne uplata od 500 evra, a Zvezdanu samo 350 evra.

Međutim, postoji mogućnost da je Zvezdan promenio ugovor od početka učešća i da je postigao bolji dogovor sa produkcijom kada je postao jedan od glavnih učesnika oko kog se “vrti rijaliti”.

Miljana Kulić je rijaliti zvezda koja napravi šou gde god da se pojavi. Ne čudi što je uspela da se izbori za dobar honorar. Miljana navodno na nedeljnom nivou zarađuje čak 3.500 evra.

Miljanina majka, Marija Kulić, zanimljiva je gledaocima jer nema dlake na jeziku i spremna je da komentariše svaku temu u “Zadruzi”. Kao jedan od rijaliti komentatora izborila se da joj nedeljno na račun u banci leže 1.500 evra.

Ivan Marinković je na osnovu ljubavne priče sa Miljanom, postao zanimljiv fanovima “Zadruge”, pa je Veliki šef odlučio da ga pozove da učestvuje u šestoj sezoni. On navodno dobija 2.000 evra nedeljno za boravak u Beloj kući.

Lepi Mića je učesnik “Zadruge” već šest godina unazad. Sa televizijom Pink je sarađivao i kada na su emitovali rijaliti “Farma”. On je navodno postigao dogovor sa Velikim šefom da na nedeljnom nivou zarađuje 1.200 evra.

Pogledajte ispod:

@un_po_2

#zvezdanslavnic #zvezdanslavnić #zvezdanslavnicpsiho #anacurcic #anacurciclavica #andjeladjuricic #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #popular #popularvideo #popularcreator #tik_tok #zatebe #tik_tok #zatebestrana #zatebestranica #zadruga #zadruga5 #zadruga6 #dejandragojevic #daliladragojevic #filipcar

♬ original sound – Milena Tomic Lenami

@un_po_2

#miljanakulic #marijakulic #ivanmarinkovic #lepimica #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #popular #popularvideo #popularcreator #tik_tok #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zadruga #zadruga5 #zadruga6 #zvezdanslavnic #zvezdanslavnić #zvezdanslavnicpsiho #anacurcic #anacurciclavica #andjeladjuricic #daliladragojevic #dejandragojevic

♬ IMA PRICU – Simisfws

Izvor: net