Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ ZARADILA 5 000 EVRA ZA SAMO 45 MINUTA: Zapalila lokal...

MILJANA KULIĆ ZARADILA 5 000 EVRA ZA SAMO 45 MINUTA: Zapalila lokal u Zagrebu…

580
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Ovo su svi detalji…

Miljana Kulić je nedavno imala nastup u jednom klubu, u kojem je izvodila svoju numeru, ali i pesme poznatih izvođača.

Kako je Miljana navela u emisiji “Između dve vatre”, snimila je nekoliko “kavera”, tačnije prerada poznatih pesama i njih izvodi u klubovima.

Miljana Kulić, nedavno je diskvalifikovana iz Zadruge, a kako se saznaje, imala je svoj prvi nastup u jednom poznatom klubu u Zagrebu.

Veliko spremanje za ovaj događaj i trema doprineli su da je Miljana pred nastup tražila da joj se u hotelskoj sobi omogući šminker i frizer, što je i urađeno.

Kako se saznaje, ispred poznatog lokala u Zagrebu, veliki je red bio za ulazak zbog specijalne gošće Miljane Kulić, a ulaznice je bilo potrebno rezervisati danima unapred.

Kako je krenuo nastup Kulićke, ona se popela na binu i “zapalila” masu pevajući hitove koje sprema na svom novom albumu, o čemu je pričala i u pomenutoj emisiji, radi se o preradama poznatih pesama, takozvani “kaveri”.

Masa je igrala i pevala uz Miljanin nastup, snimala je storije za društvene mreže, a Kulićeva je uživala u onome što najviše voli da radi.

Publika je u jednom trenutku i skandirala Miljanino ime, a nosili su i transparente sa likom Kulićeve.

Foto,
Foto,

– Neću se vraćati u rijaliti. Za mene je to završena etapa života. Želim da se posvetim Željku i nastupima, kao i kaverima koje snimam. Jako sam uzbuđena – rekla je Miljana i dodala da je sada njen odnos sa majkom, Marijom Kulić još bolji, kao i da je uvek podržava u svemu:

– Mama i ja se super slažemo. U rijalitiju dolazi do svađa, što je normalno kada si zatvoren sa nekim svojim da se posvađate – rekla je Miljana.

Kako “Blic” prenosi, Miljana je za 45 minuta nastupa u Zagrebu zaradila vrtoglavih 5 000 Evra.