Home Zanimljivosti BULIĆ ZVEZDANU NA TRAGU: Kačavenda prvi put nakon diskvalifikacije – “Prijavila sam...

BULIĆ ZVEZDANU NA TRAGU: Kačavenda prvi put nakon diskvalifikacije – “Prijavila sam policiji…” (VIDEO)

626
0
Aca Bulic, Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,
Aca Bulic, Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,

Kačavenda prvi put nakon diskvalifikacije…

U emisiji “Između dve vatre” autorke i voditeljke Nevena i Miljana Arsić gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Milena je u emisiji pred samo finale otkrila detalje koje nikada nije pominjala u medijima o Zvezdanu Slavniću, Ani i Aci Buliću.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je diskvalifikovan nedavno iz Zadruge sa svojom devojkom Anđelom Đuričić, a sada je Milena otkrila da je čuva obezbeđenje Ace Bulića, kao i Aninu decu.

Milena je u emisiji “Između dve vatre” otkrila da je kontaktirala policiju zbog lične sigurnosti i sigurnosti Anine dece.

– Zvala sam policiju, rekli su mi kada se Zvezdan bude pojavio ispred vrata da ih zovemo, do tada ništa – rekla je Milena.

Kačavenda se takođe obratilo direktno Zvezdanu Slavniću uz reči da ga se ne boji, a tokom emisije je izrekla jezive detalje o navodnom prebijanju Ane Ćurčić:

– Zvezdan ju je pretukao i izbacio na Trg republike. Gola i kr**va na betonu, nikog nisam mogla da dobijem, niko nije hteo da pomogne – rekla je Kačavenda, te otkrila i da Ana nema pojma da je Milena kontaktirala Acu Bulića:

– Ana nema pojma da sam ja otišla kod Ace Bulića i rekla mu pomagaj – rekla je između ostalog Milena, te se osvrnula i na pomirenje Zvezdana i Ane i čuveni “razgovor” koji je najavljen još u Zadruzi pre diskvalifikacije.

Milena je otkrila i kakav stav o svemu ima i žena Ace Bulića, budući da se Bulić predstavlja kao partner i velika ljubav Ćurčićeve.

Pogledajte prilog:

Previous article“ZDRAVLJE JOJ NIKAD NIJE BILO GORE”: Zorici Marković pozlilo nakon napada Ane Ćurčić… (VIDEO)
Next article“UPOZORAVALI SU ME DA ANĐELA NIJE FINA”: Voditelj otkrio šta se dešava u Mokinom stanu…