Home Zanimljivosti OKRŠAJ IZ PAKLA – PALA U NESVEST: Zorici Marković se nakon koškanja...

OKRŠAJ IZ PAKLA – PALA U NESVEST: Zorici Marković se nakon koškanja sa Anđelom slošilo… (VIDEO)

2052
0
Zorica Markovic, Andela Duricic,
Zorica Markovic, Andela Duricic,

Ovo je malo ko znao, sve do sada…

Zorica Marković, napustila je veliko superfinale “Zadruge 6” i tom prilikom u susretu sa novinarima otkrila kakvo je njeno viđenje ovogodišnjeg učešća i tom prilikom dotakla se raznih tema.

Svakako je njena interesna sfera bila Anđela Đuričić, koja je ljuta rivalka njene najbolje rijaliti drugarice, Ane Ćurčić.

– Moje prijateljstvo sa Anom će opstati. Naše porodice su se zbližile. Anina majka kada se rasplakala, mnogo me je dirnulo. Najteže od svih sezona mi je ovo bilo. Što se Milene Kačavende tiče, ja čitam između redova.

– U tom momentu kada je rečeno da niko ne treba da se oglašava, ja sam pomislila da ona nešto sumnja mimo dogovora. Jako veliku dubinu ima njihov odnos i zbog svega je možda kuma tako nešto pomislila – rekla je Zorica, pa se onda osvrnula na Anđelu Đuričić.

– O dotičnoj ne bih komentarisala. Ona je želela smrt meni i mojoj deci. Ona je jedini krivac, potpalila je vatru i sve namerno uradila. Zvezdan i ja nikada nismo pričali o emocijama njegovim prema njoj.

– Sve je to bilo u prolazu. Bez obzira na sve, ja sam mislila da će sve biti u redu. Malo je vremena objasniti šta smo mi tamo preživeli. Ja sam njoj rekla da mor ada zna šta radi i opomenula je.

– Devojka je bez mozga, njoj nešto fali. Ona je mene najviše mrzela na svetu, ali ja sam nju iskulirala. Ja kada sam pala u nesvest zbog dignutog pritiska, ona se izvinila reda radi – zaključila je Zorica.

Detaljnije pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu: