Home Zanimljivosti PRVA IZJAVA POBEDNICE ZADRUGE 6 ALEKSANDRE NIKOLIĆ: “Vreme je da postanem majka...

PRVA IZJAVA POBEDNICE ZADRUGE 6 ALEKSANDRE NIKOLIĆ: “Vreme je da postanem majka i odem u Crikvenicu…” (VIDEO)

1417
0
Aleksandra Nikolic, Filip Car, Lepi Mica,
Aleksandra Nikolic, Filip Car, Lepi Mica,

Prepuna je utisaka…

Pobednica “Zadruge 6” je Aleksandra Nikolić, koja je uspela da od septembra protekle godine, pa sve do sada pokupi samo simpatije gledalaca i samim tim odnese titulu pobednice pomenutog rijalitija.

Ekskluzivno za domaće kamere, dala je prvu izjavu i podelila utiske o svom učešću, koje je bilo i više nego uspešno.

Budući, da je u trci za pobedu ostavila više od 70 takmičara, pa i Anu Ćurčić koja je slovila za najvećeg favorita zbog čitave sage koja se odigrala sa Zvezdanom Slavnićem i Anđelom Đuričić.

– Jako sam uzbuđena. Pokušavali su da me ospore na razne načine, ali pobedila sam samu sebe i pokazala sam svoje pravo lice. Nikoga nisam lagala i narod je to primetio, nemam zbog čega da se kajem.

– Kada je reč o svadbi, o tome ćemo morati da se dogovorimo, a kada je reč o Dejanu, emocije su se ugasile tada i zato sam odlučila da budem sa Filipom – započela je Aleks, pa se osvrnula na odnos sa Dejanom.

– Nisam se plašila susreta sa Dejanom, ja mu želim svu sreću. Na ljubav sa Carem ne može da utiče ništa, ja sam sada verena devojka – rekla je Nikolićeva.

Ona je istakla da o svim zadrugarima ima najlepše mišljenje, te da je niko nije ni specijalno razočarao, ali je sve iznenadila izjavom da je spremna da se ostavri u ulozi majke i da će otići u Crikvenicu.

Detaljnije pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu:

Previous articleDRAMA – NEVEROVATNO PONAŠANJE: Podrška Filipa Cara digla frku zbog snimka Zvezdana i Aleksandre… (VIDEO)
Next articleZA SAM KRAJ – NAKON ŠTO JE ODNELA POBEDU: Emotivno oglašavanje – “Ovo nije kraj, nije ni početak kraja…” (VIDEO)