Home Zanimljivosti ZA SAM KRAJ – NAKON ŠTO JE ODNELA POBEDU: Emotivno oglašavanje –...

ZA SAM KRAJ – NAKON ŠTO JE ODNELA POBEDU: Emotivno oglašavanje – “Ovo nije kraj, nije ni početak kraja…” (VIDEO)

559
0
Dusica Jakovljevic, Ana Curcic, Aleksandra Nikolic,
Dusica Jakovljevic, Ana Curcic, Aleksandra Nikolic,

Veče puno događanja je iza nas…

Noćas je održano superfinale Zadruge 6, a do samog kraja bilo je neizvesno.

Na samom kraju ostale su Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić, a pobedu je odnela ipak Nikolićeva.

Pre samog proglašenja pobednika, kao i svake sezone, Drvo mudrosti se oglasilo i obratilo zadrugarima i gledaocima emotivnim govorom.

– Dragi moji, opet sam morao da ostanem sam. Izgled da je moja sudbina takva. Činjenica je da je samoća ponekad najbolji prijatelj. ne postavlja pitanja, a često daje odgovore, a ja ipak više volim kad su moji zadruagri sa mnom i zato sam sad tužan.

– Trudio sam se prethodnih meseci da mojim zadruagrima pomognem i podelim poneku mudrost, da im olakšam teške trenutke, da ih posavetujem. Svoju samoću u ovom prelepomn vrtu sam prihvatio kao deo moje sudbine, ali nikakvo da se naviknem na voe rastanke.

– Rastajemo se već šesti put, ali i ovog puta samo an kratko jer znate i sami da smo anučili svaki dan da provodimo zajedno. Ja ću do susreta sa enkim novim prijateljima razmišljati o svemu što se svih ovih godina za mene dogodilo emđu zidinama najlepšeg grada na svetu.

– Ostante srećni, ponekad se život ceni samo po jednom trenutku, stvorite ga. Ostajem na starom dobrom emstu i brojim dane kad ću vas videti opet. Ovo nije kraj, nije ni početak kraja, a možda je kraj početka – reklo je Drvo.

Pogledajte prilog:

Previous articlePRVA IZJAVA POBEDNICE ZADRUGE 6 ALEKSANDRE NIKOLIĆ: “Vreme je da postanem majka i odem u Crikvenicu…” (VIDEO)
Next articleANA DOŽIVELA SLOM NA FINALU: Ćurčićeva saznala potresne informacije – Dovikuje majku… (VIDEO)