Home Zanimljivosti ZATVOR I SUĐENJE BELIVUKU: Ko je zapravo Aleksandra Nikolić koja je trijumfovala...

ZATVOR I SUĐENJE BELIVUKU: Ko je zapravo Aleksandra Nikolić koja je trijumfovala u Zadruzi 6… (VIDEO)

3947
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Peta žena koja je pobedila u rijalitiju…

Pobednica šeste sezone TV formata “Zadruga” je Aleksandra Nikolić, dok je drugo mesto pripalo Ani Ćurčić. Do sada je u ovom rijalitiju televizije “Pink” pobedilo pet žena i jedan muškarac.

U nastavku teksta dajemo vam sve poznate informacije o Aleksandri Nikolić, dobitnici 50.000 evra, koliko iznosi glavna nagrada za pobedu u “Zadruzi”.

BURNA PROŠLOST:

O burnoj prošlosti Aleksandre Nikolić se i dalje priča. U “Zadruzi” su je optužili da se pros**tuisala dok je radila u Bujanovcu, ali je ona to demantovala. Prema njenim tvrdnjama, radila je kao animir dama.

Živela je sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka radila u inostranstvu. Sa 11 godina je upoznala oca Acu i godinama je bila svedok porodičnog na*ilja, pa je u godini punoletstva pobegla od kuće i počela da radi u klubu. U Švajcarskoj je brutalno pretučena, da bi potom pobegla u Tursku, gde je završila u zatvoru.

ŽRTVA NA*ILJA:

U 21. godini odlučila je da postane trbušna plesačica. Nastupala je po klubovima u Makedoniji, gde je i upoznala žestokog momka s kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje i zbog njega je zapostavila posao. Veza je trajala godinu i po dana, a završila se nakon što ju je, kako je Nikolićeva tvrdila, on pretukao.

– Bilo mi je lepo sa njim godinu i po dana, ali sam ga ostavila, jer me je prebio. To je učinio, jer je umislio da gledam nekog momka. Toliko me je istukao da sam imala ozbiljnu povredu na usni. Pošto sam ceo život gledala na*ilje, odmah sam ga ostavila. Batine nikada ne bih oprostila! Taj dečko mi i dalje preti. Govori mi da će pustiti neke informacije o meni u javnost. Mislim se: “Ma radi šta hoćeš, samo me ostavi na miru”. Ne znam da li ima moje eksplicitne snimke. Mi se nismo snimali, jedino ako je to radio tajno. Ne plašim se ni njega, ni bilo koga – rekla je Aleksandra jednom prilikom.

ERA “ZADRUGE” I MUŠKARACA:

Po povratku iz Skoplja u Beograd dobila je poziv da uđe u “Zadrugu 3” i od tada sledi njen buran ljubavni život pred kamerama. Bila je u kratkim vezama sa Markom Osmakčićem, Tomom Panićem, Nikolom Đorđevićem, kao i sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem, a u “Zadruzi 5” je upoznala “ljubav svog života”, Dejana Dragojevića.

Iako su se kleli na večnu ljubav, ni ta veza nije potrajala. Po ulasku u “Zadrugu 6” ga je ostavila i započela vezu sa Filipom Carem, sa kojim je i danas u romansi.

Inače, Aleksandra je pomunta i na suđenju Veljka Belivuka, a u jednoj sezoni “Zadruge” snimljena kako nosi majicu koja pripada kriminalnom klanu Velje Nevolje.

ESTETSKE KOREKCIJE I OBRAZOVANJE:

Nikolićeva je svojevremeno priznala da je na sebi samo korigovala usta i grudi. Pre ulaska u šestu sezonu “Zadruge” izvadila je iz usana biopolimer, te im vratila prirodni izgled. Isticala je u više navrata da će novac iz rijalitija uložiti u školovanje.

– Fakultet sam već upisala, dala sam jedan ispit pre par godina, ali sada ću nastaviti svoje školovanje i smatram da je to prava stvar koju treba da uradim. Neću da izlazim i trošim novac, školovanje jedino vredi danas, nadam se da ću to popraviti, što sam stala – rekla je ona svojevremeno.

SPREMNA ZA BRAK I MAJČINSTVO:

– Jako sam uzbuđena. Pokušavali su da me ospore na razne načine, ali pobedila sam samu sebe i pokazala sam svoje pravo lice. Nikoga nisam lagala i narod je to primetio, nemam zbog čega da se kajem. Kada je reč o svadbi, o tome ćemo morati da se dogovorimo, a kada je reč o Dejanu, emocije su se ugasile tada i zato sam odlučila da budem sa Filipom – započela je Aleks, pa se osvrnula na odnos sa Dejanom.

– Nisam se plašila susreta sa Dejanom, ja mu želim svu sreću. Na ljubav sa Carem ne može da utiče ništa, ja sam sada verena devojka – rekla je Nikolićeva i istakla da o svim zadrugarima ima najlepše mišljenje, te da je niko nije ni specijalno razočarao, ali je sve iznenadila izjavom da je spremna da se ostavri u ulozi majke i da će otići u Crikvenicu.

Pogledajte prilog:

Previous article“ODMAH IDEM KOD NJE – NIŠTA ME NE ZANIMA”: Pomirenje – Janjuš usred noći otišao kod bivše žene… (VIDEO)
Next articleKONAČNO SE OGLASILA ANA ĆURČIĆ NAKON ŠTO JE ALEKSANDRA POBEDILA: Ni deca, ni Bulić – Sa njim je posle finala…