Home Zanimljivosti DAO OBEĆANJE SINU: Ivan Marinković će se za njega boriti do kraja...

DAO OBEĆANJE SINU: Ivan Marinković će se za njega boriti do kraja – Pogledajte šta je rekao u kameru…

476
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Otac za primer…

Mediji su na spektakularnom superfinalu “Zadruge 6” razgovarali sa Ivanom Marinkovićem, koji je osvojio visoko peto mesto.

On je sumirao utiske sezone i otkrio kakvi su mu planovi za budućnost sa izabranicom Jelenom i kako će izgledati njegov odnos sa sinom Željkom.

Najemotnviniji momenat je susret sa Željkom, kako se osećaš pole svega i kako gledaš na vaše zbližavanje u “Zadruzi”?

– Nisam očekivao, kad sam shvatio da će da se desi pred kamerama nisam očekivao da će biti kao što je bilo. Sve je za mene istorije i nešto što je bilo predvidivo. Ne vidim ništa senzacijalno, nego sam priču hteo da vodim kakva je trebala da bud enapolju. Nisam hteo da dajem za značaju i da opterećujem druge, odvajao sam te momente od rijalitija jer takvi treba i da budu. Ono što držim u srcu je nastavak viđenja sa Željkom. Da nije bilo ove televizie, ne znam kako bi se desilo, bilo bi sigurno teže, ali zahvaljujući ovom projektu, spojio je nespojivo. Željko i ja smo se vrlo brzo spojili – rekao je Ivan sa setom u glasu.

Da li ćeš se boriti za starateljstvo?

– Naravno da neću jer mislim da smo Miljana, Marija i ja odnose doveli do savršenstva, kako u trenutku mogu da budu. Znam da je Željku lepo u Nišu i da ima savršene uslove. Ja imam svoj emotivni život Marija je ta koja brine o Željku, Miljani želim da pronađe voju sreću. Važno je da Željku bude najlepše – rekao je ponosni tata za medije.

Jelena je vodila tvoje ratove dok si bio u “Zadruzi”, kakvi su vaši planovi za budućnost?

– Ja nisam mogao da pretpostavim da će Jelena biti takva. Ponosam sam na nju i nisam sumnjao u nju. Naš sledeći korak, stambeno smo obezbeđeni, planiramo biznis i najviše priželjkujemo prinovu i da to bude kruna naše petogodišnje ljubavi. Planiramo vrlo brzo svadbu, planirali smo je i prošle godine i to ćemo da ozvaničimo u malom krugu – rekao je Marinković.