Home Zanimljivosti “NISAM OČEKIVALA DA ĆE ALEKSANDRA POBEDITI”: Biljana Dragojević konačno priznala da li...

“NISAM OČEKIVALA DA ĆE ALEKSANDRA POBEDITI”: Biljana Dragojević konačno priznala da li je bivša snajka razočarala… (VIDEO)

923
0
Biljana Dragojevic, Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,
Biljana Dragojevic, Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,

Otkrila da li je sa Dejanom komentarisala njeno prvo mesto…

Održano je veliko superfinale rijaliti programa “Zadruga”. Do samog kraja ostale su Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić. U ovom duelu pobedu je odnela Aleksandra i ona je kući otišla bogatija za 50.000 evra.

Ekipa novinara odmah je kontaktirala Biljanu Dragojević, majku Aleksandrinog bivšeg dečka, Dejana Dragojevića, kako bi prokomentarisala ovu odluku publike.

Na početku razgovora pitali su Biljanu da li je očekivala da će Aleksandra pobediti?

– Iskreno, nisam očekivala. Više sam bila za tu Aninu priču, s te neke ženske tačke gledišta. Šta je sve ona preživljavala, ako je to sve tačno šta je pričala. Mislila sam da će Ana biti pobednica zbog te priče, ali dobro – rekla je Biljana, a novinare je zanimalo da li joj je drago što je njena bivša snajka pobedila:

– Drago mi je ko god da je (pobedio). Nešto je dobro uradila za sebe – rekla je Biljana, a zatim je otkrila da li je sa Dejanom pričala o ovoj temi i kakva je njegova reakcija:

– Nisam, Dejan je kod devojke u Beogradu, pa se nismo videli. Ja sam juče izašla sa drugaricama da proslavimo nešto, pa iskreno nisam ni ja nešto propratila finale. Danas sam malo pogledala ono što je bilo na televiziji, pošto nisam sinoć bila kod kuće. Nisam se videla sa Dejanom, tek ćemo se videti. On obično nema komentar i neće da komentariše. Kad završi neku vezu, to je za njega kraj. Pogotovo ovo što se dogodilo između njih dvoje, ne verujem da bi on bilo šta komentarisao – rekla je Biljana.

Javnost je budnim okom pratila Aleksandrin i Biljanin odnos dok je Nikolićeva bila u vezi sa Dejanom. Novinari su pitali Dragojevićku da li ju je bivša snajka razočarala:

– Nisu oni bili ko zna koliko dugo u vezi, pa da mogu da kažem da me je razočarala ili nešto. Mladi su, i ona je mlada i ima pravo – rekla je Bilja, a oni su je pitali da li je zadovoljna novom snajkom:

– Kad god je neka devojka sa mojim sinovima, meni je okej. Ako je njima dobro i meni je. Ova devojka je stvarno dobra i ne liči ni na jednu koje su bile do sada – rekla je Biljana i na taj način potvrdila da se slaže sa Dejanovim izborom devojke.

Prva izjava Aleksandre Nikolić nakon što je odnela pobedu u Zadruzi: