Home Zanimljivosti ANINA KUMA ISKORIŠĆENA I ODBAČENA: Dokazi izašli na videlo – Evo šta...

ANINA KUMA ISKORIŠĆENA I ODBAČENA: Dokazi izašli na videlo – Evo šta se dešava sa velikim prijateljstvom… (VIDEO)

1245
0
Ana Curcic, Milena Kacavenda,
Ana Curcic, Milena Kacavenda,

Bivšu zadrugarku iznervirale informacije koje je saznala po izlasku iz rijalitija…

Dok je Ana Ćurčić boravila na velelepnom imanju u Šimanovcima, njena kuma Milena Kačavenda je na sve načine pokušavala da joj pruži podršku i da je dovede do prvog mesta. Milena je često držala lajvove putem svog Instagram profila i davala je izjave za domaće medije.

Anina kuma je iznosila mnogobrojne informacije o odnosu Zvezdana Slavnića i Ćurčićeve. Optužila je Zvezdana da je Anu vezivao za radijator i da je ona krvavu izvlačila iz stana nakon fizičkog okršaja.

Nakon što je Ana napustila “Zadrugu” kao drugoplasirana, novinari su joj saopštili samo deo onoga što je Milena izjavljivala. Ćurčićeva je bila u šoku kada je saznala kakve informacije su dospele u medije.

– Milena i ja smo bili u odličnim odnosima pre “Zadruge”. Imale smo pauze u druženju, međutim dobre smo. Mi se nismo pripremale za rijaliti. Ne znam šta je pričala i šta je iznosila, tek ću saznati. Demantujem i šokirana sam šta je pričala moja kuma – rekla je šokirano Ana kada su joj saopštili samo deo toga što je Milena govorila o njenoj prošlosti.

Novinari su razgovarali i sa Milenom u finalnoj noći i upitali je kako komentariše to što je Ana demantovala njene izjave. Ona je objasnila da će porazgovarati o svemu sa svojom kumom:

– Obavićemo svi mi razgovore, samo da ona dođe k sebi. Kad se odmorimo, sešćemo da popričamo o svemu što treba. Ne plašim se da će mi nešto zameriti što sam izjavila. Ne bih ništa sada da potvrđujem, dok se ona malo ne stabilizuje i dok ne sazna šta se napolju sve dešavalo. Poslednjih dana smo svi imali ozbiljne udare. Čim se ovo malo slegne, naravno da ću dati izjave kao i do sada – rekla je Milena.

Anina kuma nam se ne javlja na pozive:

Iako je Milena skoro svakodnedno davala izjave za medije i uključivala se uživo na društvenim mrežama, svi su primetili da se nakon Aninog izlaska iz rijalitija ona više ne oglašava. Ekipa novinara je kontaktirala Milenu, ali se ona nije javljala na pozive iako su redovno održavali kontakt sa njom dok je Ana bila na imanju.

Zanimljivo je da ni Ana ni Milena nisu objavljivale neke zajedničke fotografije nakon superfinalne noći. Nije poznato da li je došlo do susreta među njima i da li su obavile taj ozbiljan razgovor koji je Milena najavila.

Kačavenda se našla na udaru na društvenim mrežama i mnogi su je optužili da je Anu koštala pobede. Ona je na svom Instagramu objavila reči podrške koje su joj pružile fan stranice.

Instagram,
Instagram,

– Zašto nisi ranije odustala od Milene. Čekali ste do samog finala i koristili ste tu ženu pošto vam je ona donela najveću medijsku pažnju za Anu Ćurčić. U svim lajvovima ste je podržavali, pozdravljali, kačili njene slike i reči. Trebalo je lepo da napišeš podržavam Anu, ali se ne slažem sa kuminim izjavama i to je to. Ne, ti čekaš tri sata posle finala i odjednom se distanciraš. Folirantu – samo je jedna od poruka podrške upućene Kačavendi.

Međutim, Ana se nije oglasila ni u jednom trenutku kako bi javno zaštitila svoju kumu od ovih optužbi i napada. U jednom od lajvova koji je držala, fanovi su je upitali za Milenine izjave, a ona je samo kratko prokomentarisala: “Ma, pustite vi kumu”.

Prijateljstvo između Ane i Milene nije puklo:

Sudeći prema društvenim mrežama, ovo prijateljstvo se nije prekinulo. U prilog tome govori i činjenica, da se Ana i Milena i dalje međusobno prate.

Ni Milena nije otpratila Anu!

Ostaje nam da sačekamo da se Ana i Milena oglase i da otkriju kako je protekao njihov razgovor nakon završetka rijalitija i šta su jedna drugoj zamerile.

Pogledajte kako se Ana šokirala kada je saznala kakve izjave je kuma davala u medijima: