Home Zanimljivosti SAZNAO INFORMACIJE KOJE NIJE ZNAO U ZADRUZI: Odmah otkačio devojku – Ona...

SAZNAO INFORMACIJE KOJE NIJE ZNAO U ZADRUZI: Odmah otkačio devojku – Ona krenula u Derventu na suočavanje…

19973
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Njen otac prihvatio Lazara za zeta…

Slađa Lazić i Lazar Čolić Zola započeli su vezu tokom Zadruge 6, ali se ista nije nastavila nakon završetka rijalitija, s obzirom da je Zola pokušao da se distancira od Slađe.

Međutim, Lazićeva ipak planira odlazak u Derventu, gde će upoznati Zolinu majku, nakon čega će sve biti jasnije.

Slađa je otkrila da njih dvoje jesu u kontaktu, ali da Zola nije oduševljen njenim ponašanjem na društvenim mrežama:

– Nas dvoje nismo zajedno, ali me je zvao danas, kako bi me pitao kada ću doći u Devrventu. Zaljubila sam se, ali je on stalno u nekoj gužvi, što ne menja činjenicu da smo stalno u kontaktu.

– Jedva čekam da odem kod njega. Želela bih odmah, ali to sad nije moguće. Moj otac je oduševljen Zolom, nije mu jasno što mu nisam pružila šansu u ”Zadruzi”.

– Zoli smetaju moje objave na Instagramu, verovatno na njega utiču loši komentari koje dobije od svojih fanova – rekla je Slađa.

– Nisam mu ni u rijalitiju verovala da želi da bude sa mnom, zato što je želeo da imamo se*s, kako bih mu dokazala ljubav. Svesna sam svog izgleda, znam da mu se dopadam, a za nešto više od toga, moramo boje da se usaglasimo.

– On je emotivno hendikepiran nakon veze koja ga je osakatila, ali sam spremna da ga sačekam. Želim da ga čekam, ali nisam sigurna u njega. Čujemo se, moj otac podržava naš odnos, ali nadam se da sve ovo neće ostati na rečima – objasnila je Slađa.

Previous articleANĐELA ĐURIČIĆ JE TRUDNA: Zvezdan Slavnić šokirao informacijom – “Pusti da ja kažem…”
Next articleOBJAVA ANE ĆURČIĆ NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU: Više neće da krije u kakvim su odnosima…