Home Zanimljivosti “GOVORILA JE SVAŠTA – TO NE SME”: Zorica Marković prekorila Aninu kumu...

“GOVORILA JE SVAŠTA – TO NE SME”: Zorica Marković prekorila Aninu kumu koja je koštala pobede… (VIDEO)

298
0
Zorica Markovic,
Zorica Markovic,

Ekskluzivno…

Zorica Marković, pevačica i rijaliti veteran, ove sezone rijaliti formata “Zadruga”, uspela je da zadrži pažnju publike do samog finala u koji se plasirala i oko sebe stvori famu, kako zbog svog izraženog karaktera, stava, izjava i svega što je čini osobenom, tako i zbog odnosa sa drugoplasiranom zadrugarkom Anom Ćurčić.

Njihovo prijateljstvo, bilo je dobvođeno nu pitanje.

Spekulisalo se da tu postoje “zadnje namere”.

Ali, na kraju je pevačica dala svoj sud i viđenje nnjihovog odnosa.

Osvrnula se i na sve aktuelnosti koje su se pojavljivale u porethodnih nekoliko sedmica.

Intervjuu:

– Između mene i Milene Kačavende nije bilo sukoba. Ja sam sve njih prvi put srela i videla na superfinalu. Sedele smo, popričale najnormalnije, čak je nisam ni pitala da li me voli ili ne. Ona je imala potpuno pravo da stvari doživi na svoj način. Ja sam samo čula da je nešto protiv “Pinka” rekla i govorila, ja to ne volim i ne podržavam, jer je ta televizija odlična – započela je Zorica, a potom nastavila svoje viđenje.

Da li je Anu Ćurčić, koja je slovila za jednog od najvećih favorita, upravo njena kuma Milena iznosivši svoje stavove, koštala u krajnjoj završnici pobede i gubitka titule pobednice “Zadruge 6”?

– Ništa se nije slagalo sa onim što je Ana pričala, to moram da kažem. Ana treba sa njom da raščisti neke stvari. Meni je govorila da se one znaju tolike godine, ali ne znam na kom nivou je njihovo druženje. Kada je ona pomenula Milenu Zvezdanu, on se začudio, e sad zašto, ja to ne znam. Ja izjave Anine kume nisam gledala i slušala, ja sa Anom treba da se vidim i do nje mi je stalo, a to da li je kuma koštala Ćurčićevu pobede, to još uvek ne mogu da kažem, moram baš sa njom da popričam – rekla je Zorica Marković.

Detaljnije poslušajte u ekskluzivnom intervjuu:

Previous article“ANA JE UŠLA MEĐU ZVERI I PRED MILIONE LJUDI SA PROBLEMOM”: Zorica Marković konačno progovorila o foliranju Ćurčićeve… (VIDEO)
Next articleALEKSANDRA IH SVE NASANKALA – SNIMAK NAPRAVIO HAOS: Evo ko je poneo titulu najvećeg “rogonje” rijalitija… (VIDEO)