Home Zanimljivosti “RAZDVOJILI SMO SE”: Aleksandra Nikolić otkrila zašto nije sa Filipom Carem –...

“RAZDVOJILI SMO SE”: Aleksandra Nikolić otkrila zašto nije sa Filipom Carem – Čuvala Dejanovu tajnu… (VIDEO)

1183
0
Aleksandra Nikolic, Filip Car,
Aleksandra Nikolic, Filip Car,

Pobednica popularnog formata “ružičaste televizije” još uvek dolazi sebi…

Pobednica šeste sezone “Zadruge”, Aleksandra Nikolić gostovala je u emisiji “Amidži šou”, a pred samo snimanje progovorila je sa pripadnicima sedme sile.

Rijaliti-zvezda priznaje da se još nije navikla na realni svet nakon izlaska iz luksuznog zdanja u Šimanovcima.

– Nisam stigla ni da odmorim, ne stajem otkako sam izašla odavde. Nisam još ni stvari pokupila, ali izašla sam napokon – priznaje Aleks.

Nikolićeva trenutno nije sa svojim izabranikom Filipom Carom, te ističe da i jedno i drugo moraju da provedu vreme sa svojim porodicama.

– Bila sam u Novom Sadu kod njegove porodice, bili smo na krštenju. Super nam je bilo. Jako mi nedostaje, ali Filip mora biti malo sa svojom porodicom i ja moram da budem sa mojima. Nadam se da ćemo se uskoro spojiti, pa da nećemo biti više razdvojeni – ističe naša sagovornica.

Pobednica ovogodišnje sezone “Zadruge” ističe da nema negativnih emocija prema rijaliti-cimerima sa kojima je bila u sukobu pred kamerama.

– Sve zaboravljam nakon “Zadruge”. Za mene se rijaliti završio. Za mene je ovo životna pobeda. Pobedila sam samu sebe. Mislim da se većina gledalaca poistovetila sa mnom – isrkena je Aleks.

Aleksandra Nikolić progovorila je o planovima za venčanje sa Filipom Carom. Otkrila je da li joj je bivši dečko Dejan Dragojević čestitao pobedu. Takođe, priznaje da je sve vreme bila upoznata sa prelaskom u islam svog bivšeg, ali tu tajnu je čuvala.

Pogledajte: