Home Zanimljivosti VELIKI ZVEZDANOV INTERVJU O ANĐELINOJ TRUDNOĆI: Anu precrtao za sva vremena…

VELIKI ZVEZDANOV INTERVJU O ANĐELINOJ TRUDNOĆI: Anu precrtao za sva vremena…

7062
0
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic, Ana Curcic,

Progovorio o njihovim planovima za budućnost…

Zvezdan Slavnić, koji je diskvalifikovan iz Zadruge, otvorio je dušu o svim neslavnim temama koje ga prate godinama, ali i o budućnosti koju planira da učini boljom zajedno sa Anđelom Đuričić.

– Za tragediju koja se desila, naravno da se kajem. Teško je živeti s tim, ne možeš da se navikneš na to. Pogovoto kad te u poslednje vreme stalno podsećaju. Nije lep osećaj. Kako god da se desilo, ja sam kriv – ističe on na početku razgovora.

Slavnić namerava da izmeni život iz korena, a to je potkrepio činjenicom da sa Anđelom planira da osnuje porodicu.

– Anađela planira troje dece, a da li ću ja to da stignem. Treba da stanemo na noge Anđela i ja, da vidimo za taj stan kako ćemo – objasno je Zvezdan.

Sa Anom Ćurčić, s kojom je živeo 13 godina, kako je rekao raskrstio je potpuno i sa njom više ne želi da razgovara.

– Raskrstio sam sa Anom još unutra, mislim ne bih sebi dozvolio ni razgovor da imam s njom. Možda je trebalo da razgovaramo, ne pred kamerama, ali sad ne. Ruku bih dao da neće ući u unutra, pošto se nešto desilo, a ništa se nije desilo. Nisam je prevario, niti je Anđela ljubavnica – rekao je Zvezdan.

– Anđela je pre žrtva zbog mog ponašanja. Ne mogu da vidim Anu kao žrtvu. Da, bilo ti je teško, da, bilo nam je teško, imali smo turbulendnu vezu. Ako je neko žrtva, onda je to Anđela, nju su razapinjali da je ljubavnica. Bio sam niko i ništa – stao je na Anđelinu stranu.

– Mi smo se kao klinci zgotivili, zaljubili, bili super. Ona je zašla u muzičke vode, porasli smo, razišli smo se, nismo se poklapali. Bili smo u kontaktu sa vremena na vreme – rekao je Zvezdan.

– Bili smo klinci, nismo se razdvajali godinu i po dana. Voleli smo se – bio je kratak Slavnić.