Home Zanimljivosti ANĐELINA DRUGARICA JURI ANINOG SINA: Spazila ga na superfinalu – Trudila se...

ANĐELINA DRUGARICA JURI ANINOG SINA: Spazila ga na superfinalu – Trudila se da je zapazi za vreme reklama…

373
0
Andela Duricic, Ana Curcic,
Andela Duricic, Ana Curcic,

Trudila se da je zapazi za vreme reklama…

Luka Kovačević (19), sin Ane Ćurčić, koji je upravo maturirao, privukao je pažnju mnogih devojaka kad se pojavio na superfinalu “Zadruge 6”.

Kako tvrdi Anina drugarica, jedna od njih je Ane Spasojević.

– Ani se Luka baš svideo, trudila se kada su reklame da mu bude na oku kako bi je zapazio, a čak se raspitivala i za njegov Instagram profil. Baš joj se dopao, međutim, koliko sam primetila, on ni sa jednom zadrugarkom nije imao komunikaciju. Čak se Ana obratila i Lukinoj baki, te joj je rekla da ima lepog i kulturnog unuka. Kad je Ana Ćurčić konačno napustila rijaliti, Ana je prišla da joj čestita, iako je navijala za Aleksandru i tada joj je rekla da je oduševljena Lukom i koliko je vaspitan i kulturan – rekla je Anina drugarica za “Stars”, pa dodala:

– Ćurčićeva joj se na tome zahvalila, ali nije ulazila u dalju polemiku. Ne znam da li je Ana našla njegov Instagram profil, ali verujem da će probati na sve načine da dođe do njega – dodala je ona.

Podsećamo, Ana Spasojević i Anđela Đuričić bile drugarice jedan period u rijalitiju.

Potom je to prijateljstvo puklo.

Inače, Ana je za domaće medije otkrila da su mnoge devojke zainteresovane za Luku, ali da je on zauzet.

– Čula sam da su devojčice poludele za mojim sinom, ali moram da ih razočaram, Luka je zauzet. Deca mi ništa nisu zamerila, poenta je bila samo da se sretnemo – rekla je Ana.