Home Zanimljivosti “JADNICA I ZVEZDANOV OTIRAČ”: Anđelino bolno uništenje – Postala je krpa o...

“JADNICA I ZVEZDANOV OTIRAČ”: Anđelino bolno uništenje – Postala je krpa o koju se Slavnić obriše… (VIDEO)

7300
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Pred kamerama ružičaste televizije, cimerka je ocrnila…

Tokom emisije “Narod pita” koju je vodio Darko Tanasijević, gosti su bili aktuelni zadrugari Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Oni su gledaocima bili krajnje inspirativni.

Marinkovićeva se osvrnula na Anđelu Đuričić i prokomentarisala njen lik i delo koje je prikazano kroz učešće u “Zadruzi 6”.

Svoju ljutu rijaliti rivalku nije štedela ni najmanje, te je na opak i grub način “isprozivala” Đuričićevu, da su gledaoci ostali, malo je reći šokirani.

– Ja većeg ološa nisam videla, da neko glumi “presvetu” što kaže Zorica. Vređala joj je decu na najgori mogući način. Toliko je loš čovek i ide toliko nisko. Kad krene sa onim njenim seljačkim, takav seljacizam nisam videla. Ona se meni još hvalila kako sam joj otvorila oči što se tiče Zvezdana. Ona pristaje na sve, čak i da bude otirač, kao jadnica. Oni tamo su nezadovoljni sami sobom, nema svako petlju za takve stvari. Pristaje na sve, jer smatra da se dovoljno ukaljala, pa nek ide do kraja – govorila je Maja.

– Kad god smo vas upoređivali, ona je uvek sebe uzdzala kao ‘ljubavnicu’ u odnosu na tebe, kako to komentarišeš? – upitao je Darko.

– Zvezdan je toliko govorio da neće biti sa mnom, pa sam mu pokazala da mogu da budem sa njim. Anđela je pričala da mu nikada neće preći preko mene, pa je ponovo postala otirač – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Previous article“NEZAHVALNICI JEDNI”: Anđela i Zvezdan u žestokoj svađi – Raskrinkani uživo u programu…
Next articleVANREDNO ZAUSTAVLJENO EMITOVANJE EMISIJE: Voditelj prekinuo program zbog strašne poruke… (VIDEO)