Home Zanimljivosti VANREDNO ZAUSTAVLJENO EMITOVANJE EMISIJE: Voditelj prekinuo program zbog strašne poruke… (VIDEO)

VANREDNO ZAUSTAVLJENO EMITOVANJE EMISIJE: Voditelj prekinuo program zbog strašne poruke… (VIDEO)

11456
0
Darko Tanasijevic,
Darko Tanasijevic,

Ovo je bilo potpuno nepredvidivo…

Održavala se emisija “Narod pita” a voditelj Darko Tanasijević, ugostio je ljubavni par Maju Marinković i Bilala Brajlovića, koji su gledaocima bili veoma inspirativni.

U toku emisije se uključila i njihova bivša cimerka i zadrugarka Milica Veselinović, inače Brajlovićeva bivša devojka, a povod njenog prekidanja emisije bio je otrov upućen Marinkovićevoj.

Bila je veoma opaka u komentaru.

– Oglasila se Milica Veselinović i napisala: “Neki na FDU su promašili vrata, ovo je Zadruga” – pročitao je Darko.

– Ona je nezadovoljna što je Bilal imao emociju samo prema meni. Ona je gubitnica, ali veruj mi da me ne dotiče. Ona i ja smo rešile sve. Ona zna da Bilal samo mene voli – odbrusila je Maja.

– Bilale, da li je Milica mislila na tebe? – upitao je Darko.

– Ovde sam došao sa namerom, a ko hoće na fakultet… Napisala mi je jednu poruku na koju nisam odgovorio, onda je zvala mog brata. Tražila je i meni broj. Molim Boga da sad nešto kaže pa da ja krenem da pričam – kazao je Bilal.

– Bilal je neko ko je samo moj. Ja sam apsolutno upućena u svaku poruku. Sve znam, on meni sve priča. Niko nas ne interesuje – kazala je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Previous article“JADNICA I ZVEZDANOV OTIRAČ”: Anđelino bolno uništenje – Postala je krpa o koju se Slavnić obriše… (VIDEO)
Next articleNASTAO MUK U STUDIJU: Maja u programu uživo saznala za dokaz Bilalove prevare sa njenom drugaricom… (VIDEO)