Home Zanimljivosti “NAPAĆENA ŽENA JE PONIŽENA”: Zvezdan Slavnić rođenu majku tretirao kao stvar… (VIDEO)

“NAPAĆENA ŽENA JE PONIŽENA”: Zvezdan Slavnić rođenu majku tretirao kao stvar… (VIDEO)

567
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Otkriveni nepoznati detalji…

U Šimanovcima se održala još jedna emisija “Narod pita”, a gosti voditelja Tanasijević Darka, bili su Marinković Ivan, Marković Zorica i Ćurčić Ana.

Govorili su na razne teme, a svakako su njihove govore, monologe i dijaloge začinili gledaoci sa svojim škakljivim pitanjima i konstatacijama.

U jednom momentu se Ana osvrnula na odnos sa majkom Zvezdana Slavnića i otkrila kakav je on bio tokom tog perioda, kada je ona bila, kako je i sama rekla, njen staratelj.

– Moja deca nisu žrtve da se razumemo, nekada mu je smetalo kad je tu njihovo društvo a njemu se spava. Pa meni kaže da ih rasteram, ali to se sve lomilo na mojoj deci, već na meni – kazala je Ana.

– Da li vam je bilo teško da trpite i gledate njegovu majku koja ima psihičke probleme i da vaša deca budu žrtve nasilja. Dozvolili ste sve to, da vaša deca gledaju i trpe sve to? – upitala je gledateljka.

– On nikada pred mojom decom nije bio agresivan. Njegova majka je ostala na ulici, moja deca nisu imala trpnju u tom smislu. Ona je isto kroz njega izmanipulisana. Ona je napaćena žena, sve što je imala je morala da proda, sve joj je uzeo.

– Eto šta je doživela od svog sina. Moja deca su nju volela. Žena sa kojom sada pričate je sve vreme bila njen staratelj. Zvezdan je bio kući, a ja sam o njegovoj majci vodila računa. Nisam imala hrabrosti da ga prijavim, plašila sam se, imala sam i emocije. – govorila je Ana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Previous article“ALEKSANDRA NIKOLIĆ TRUDNA – NOSI CAREVO DETE”: Ispoljila prve simptome – “Nije znala šta će biti sa njima…”
Next article“JA SAMO ZNAM DA TI IMAŠ ŽENU KOJA TE B*JE”: Nastao haos u emisiji uživo… (VIDEO)