Home Zanimljivosti ODMAH UPOSLILI SNAJKU: Filip Car pokazao šta Aleksandra radi u Crikvenici –...

ODMAH UPOSLILI SNAJKU: Filip Car pokazao šta Aleksandra radi u Crikvenici – “Spremna je da se uda…”

1529
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Pokazao i poklone koje su dobili…

Uveliko se priča da će Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro da se venčaju, te da je to razlog zbog kog je ona otišla u Hrvatsku, u njegov porodični dom.

Prema pisanju domaćih medija, venčanje će se održati na plaži, a njih dvoje su sad pokazali šta su dobili od obožavatelja.

Filipu je na kućnu adresu došao veliki paket, i to baš nakon što je njegova draga došla u Crikvenicu.

Pića, pršuta, sir, nema čega nije bilo u paketu, a Aleks i Car se nimalo nisu nadali ovakvim darovima, pa su poželeli da ovo svi vide.

Instagram,
Instagram,

Nakon ovoga, Filip je pokazao i kako spremaju ručak.

Aleks je bila u kuhinji, a on nije propustio priliku da u opuštenom izdanju uslika svoju verenicu i pokaže kako oni trenutno provode vreme u Crikvenici, a njegovi roditelji su sigurno ponosni zbog ovog poteza njihove snajke.

Instagram,
Instagram,

– Mima je otišla u Crikvenicu kako bi upoznala Filipovu porodicu i ako sve bude kako treba, odmah će se venčati. Ona je prva devojka iz rijalitija koja je pozvana u Crikvenicu i njegov otac je već voli, čeka se samo sud njegove majke, koja je stroga po pitanju budućih snajki, saznali smo da nije bila najsrećnija kad je Filip bio sa Majom i Dalilom i nema lepo mišljenje o devojkama iz rijalitija – otkrila je Aleksandrina drugarica, pa nastavila:

– Mima se nada da će je Milica prihvatiti i da će je Filip odmah oženiti. Isplanirali su intimnu i tajnu ceremoniju na plaži, baš kako je odmalena zamišljala, a veliko slavlje će napraviti u Beogradu, kako bi mogli da prisustvuju i njoj bliski ljudi. Spremna je da se odmah uda za njega i želi da to uradi što pre, pre povratka u Beograd, gde će imati još mnogo obaveza u narednom periodu. Doći će samo Carevi najbliži ljudi i kumovi – kaže ona.

Previous articleHITNO NAPUSTILA SRBIJU: Kačavenda pobegla u inostranstvo nakon pretnji – Evo gde se sada nalazi…
Next articleOBRISAO PATOS ANĐELINIM DOSTOJANSTVOM U PROGRAMU UŽIVO: Đuričićeva tek sad saznala šta je Zvezdan radio…