Home Zanimljivosti OPTUŽEN DA JE PREDATOR: Prikupljeni dokazi o gnusnim stvarima Moke Slavnića –...

OPTUŽEN DA JE PREDATOR: Prikupljeni dokazi o gnusnim stvarima Moke Slavnića – Tek će biti raskrinkan… (VIDEO)

640
0
Zoran Moka Slavnic,
Zoran Moka Slavnic,

Ovo su ozbiljne optužbe…

Održana je još jedno izadnje emisije “Narod pita”, a gosti su bila dobropoznata lica, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Zorica Marković, dok je voditelj bio Darko Tanasijević.

Gledaoci su postavljali razna pitanja, što je emisiju i činilo preinteresantnom, a u jednom momentu se Ćurčićeva dotakla Moke Slavnića, Zvezdanovog oca i otkrila bizarne informacije o njemu.

– Mnogi su komentarisali kako je Zvezdan najgori na svetu i “ništa od toga ne bi smetalo da te nije javno prevario” – kazao je Darko.

– To nije tačno, sve imam crno na belo. Oprostila sam, pogrešila sam – kazala je Ana.

– Rekla si da su tvoja deca bila u kontaktu sa Zvezdanovom decom. Tvoja deca su sve ono gledala, nije im bilo lako, kao ni Zvezdanovoj ćerci. A kada su klinci bili kao jedno, kako su oni na to gledali? – upitao je Darko.

– Ne mogu na to da ti odgovorim – kazala je Ana.

– Da li si bila u nekom kontaktu sa Mokom? – bilo kje naredno pitanje.

– O njemu ću tek da pričam. On je proslavljeni sportista, e sad ćete videti. Imam toliko dokaza i za sve ću da ga tužim. Imam sve u telefonu. Za ovih 13 godina, ja sam jednom bila sa njim na ručku. Nikada nije došao kod nas. Pričao je takve laži o meni. On je nikakav otac, ništa. Pustio je sina na ulicu sa 14 godina. Čovek je seksualni manijak, ego manijak. Samo ga žene zanimaju i donji veš. O sebi ima jedno mišljenje da je svemoguć. On i njegov sin imaju mnogo sličnih osobina – govorila je Ana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Previous article“JA SAMO ZNAM DA TI IMAŠ ŽENU KOJA TE B*JE”: Nastao haos u emisiji uživo… (VIDEO)
Next articleANU ĆURČIĆ MNOGI JURE ZA NOVAC: “Izradila je sve žive – Uzimala procenat…”