Home Zanimljivosti ANA I KAČAVENDA DEFINITIVNO RASKRSTILE: Ćurčićkina objava digla sve na noge –...

ANA I KAČAVENDA DEFINITIVNO RASKRSTILE: Ćurčićkina objava digla sve na noge – U dve reči sve rečeno…

530
0
Milena Kacavenda, Ana Curcic,
Milena Kacavenda, Ana Curcic,

Odnos o kojem ne prestaje da se polemiše…

Ana Ćurčić i dalje je jedna od glavnih tema, iako je “Zadruga 6” završena pre nedelju dana, a bivša partnerka Zvezdana Slavnića zauzela visoko drugo mesto.

Njen privatni život, planovi i relacije sa muškarcima, ali i kumom Milenom Kačavendom i dalje intrigiraju domaću javnost, a svaka njena objava na društvenim mrežama je tema ozbiljnih polemika.

Upravo je poslednja fotografija koju je objavila na svom Instagram storiju izazvala niz komentara, a mnogi su pomislili da je, zbog onoga što je napisala, raskrstila sa kumom.

– Pravi prijatelji – napisala je Ana na fotografiji sa prijateljicom nepoznatom javnosti.

Instagram,
Instagram,

Ana i Milena Kačavenda prekinule kumstvo

Mesecima unazad Milena Kačavenda bila je neko ko je govorio o životu svoje kume Ane Ćurčić, a upravo je od Milene javnost saznala monstruozne detalje Anine veze sa Zvezdanom i na*ilja koje je trpela. Ipak, Ćurčićeva je po izlasku iz rijalitija ostala u potpunom šoku kada su joj predstavnici sedme sile otkrili šta je njena kuma sve pričala, a pojedine priče, poput one da ju je Zvezdan vezivao za radijator je oštro demantovala.

Nakon toga je i Milena rekla da njih dve moraju da obave ozbiljan razgovor, a o detaljima istog nisu obavestile javnost. Takođe, otkako je Ana napustila rijaliti njih dve nisu objavile nijednu zajedničku sliku, a Kačavenda se prilično povukla iz javnosti, što je mnoge navelo na to da pomisle da je njihovo prijateljstvo i kumstvo puklo.

Domaći mediji pokušali su da stupe u kontakt sa njima, ali su i Ana i Milena ostale nedostupne za komentar na ovu temu.