Home Zanimljivosti DALILIN BIVŠI ČEKA BEBU: Pobednik rijalitija postaje otac – Objavio prelepe vesti…

DALILIN BIVŠI ČEKA BEBU: Pobednik rijalitija postaje otac – Objavio prelepe vesti…

9022
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Svi se pitaju kako se Dalila oseća…

Jedna lepa vest obradovala je celu rijaliti sferu, a to je da Jelena i Mladen Vuletić očekuju drugo dete.

Mladen, pobednik sedme sezone rijaitija Parovi, objavio je fotografiju na kojoj je pozirao sa Jelenom.

Jelena je na fotografiji istakla njen trudnički stomak, a tom prilikom su otkrili i da je u pitanju devojčica kojoj će dati ime Miona.

– Čekajuci Mionu, Mila nas je slikala – napisao je Mladen u opisu fotografije sa Jelenom.

Mladen Vuletic, Jelena Vuletic,
Mladen Vuletic, Jelena Vuletic,

Mladen je bio dečko Dalile Dragojević

Mladen Veuletić je bio poznat po učešću rijalitiju “Parovi” gde je ušao u vezu sa Dalilom Dragojević, koja se tada prezivala Mujić. Njihova veza je bila jako burna tokom rijalitija, te joj je udario i šamar jer je saznao da se ljubila sa drugom učesnicom u rijalitiju.

Njihova veza je potrajala i nakon rijalitija. Ipak, ni njegovi ni njeni nisu podržavali ovu vezu koja je posle nekog perioda pukla.

Mladen o Dalili

Iako su bili nekad u ljubavi, Maden nije imao lepe reči za Dalilu tokom njenog učešća u Zadruzi 5 kada je bila u vezi sa Filipom Carem.

– Sve za kadar, sve za popularnost. Ne mogu da steknu popularnost na drugačiji način sem da prevare muža, i da diraju bolesnu decu. Mojoj Jeleni je pljuvala brata koji ima Daunov sindrom samo da bi došla u prvi plan. Svima je dirala mrtve, pokojne, na sve je spremna. Kako ona drugačije da ispliva u prvi plan. Ako treba sa petoro muškaraca da bude da bi bila u centru pažnje, biće. To je najgora osoba koja postoji na svetu, najveće zlo. Ona je jednostavno bolesna žena. Ne bih više o njoj, neka radi šta hoće laka joj crna zemlja – tvrdio je Mladen jednom prilikom za Svet.