Home Zanimljivosti “JEDNOM ŽENSKAROŠ – UVEK ŽENSKAROŠ”: Nakon svega sad i ovo – Neverovatna...

“JEDNOM ŽENSKAROŠ – UVEK ŽENSKAROŠ”: Nakon svega sad i ovo – Neverovatna scena Anđele Đuričić…

442
0
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

“Zauvek će voleti da pogleda ispod ženske suknje…”

Diskvalifikovana rijaliti učesnica Anđela Đuričić dala je intervju u kojem je otvoreno govorila o Zvezdanu Slavniću, dok je o njegovoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić, koju je i prevario sa njom, otkrila stvari koje su sve, samo ne pohvalne.

Na početku razgovora istakla je kako je ljubav sa Zvezdanom bila na prvi pogled.

– Trudila sam se da ne uđem u vezu sa Zvezdanom, ali to je bilo jače od mene. Zbog njega sam pogazila sva svoja moralna načela. Kad me je uhvatio za ruku i rekao da mu je stalo do mene, sve je palo u vodu. Sad shvatam da je to bila ljubav na prvi pogled! Nikad ranije nisam upoznala muškarca poput njega. Lep je, ali me je privukao njegov karakter. Duhovit je, pažljiv… – počela je Anđela.

Na pitanje da li misli da muškarac koji je ženskaroš može da se smiri, Anđela je rekla:

– Muškarac koji voli žene sa 20 godina voli ih i sa 40, pa i 60. Jednom ženskaroš, uvek ženskaroš! Zauvek će voleti da pogleda ispod ženske suknje. Međutim, verujem da Zvezdan sada želi miran porodičan život. Ima ćerku od 18 godina, ali priželjkuje sina. Želim da mu rodim tri sina! Sve što sam pričala u “Zadruzi” da bih volela s njim da ostvarim i dalje mislim – priznala je Anđela nakon svih dešavanja sa Zvezdanom.

Anđela je Zvezdanovu bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić optuživala da je slagala sve što je iznela o njihovom odnosu. Kaže, ona je od Zvezdana “pravila monstruma”.

– Ana i Zvezdan najbolje znaju šta se dešavalo između njihova četiri zida. Pravila je od njega monstruma, a onda mu napisala ljubavnu pesmu. Volela ga je, ali nije htela da prizna! Za sve što sam mislila da laže na kraju je ispalo da je baš tako iako nisam imala nijednu informaciju iz spoljnog sveta. Osećaj me ne vara! Verujem da je varala Zvezdana sa Acom Bulićem. Sudeći po njegovim izjavama da su se viđali i išli na ručkove, ali i njihovom sadašnjem odnosu, ispada tako. Sumnjiva mi je bila priča da se odjednom pojavio njen bivši dečko i da 13 godina nisu bili u kontaktu – rekla je Anđela.

Kako je na kraju istakla, u finalu je navijala za Aleksandru koja se, inače, tokom Zadruge i muvala sa Zvezdanom.

– Za svoju drugaricu Aleks. Čestitala sam joj na pobedi – kazala je Anđela.

Previous articleMILJANA KULIĆ U PROBLEMIMA DO GUŠE: Ostala bez novca i stopirani joj nastupi…
Next articleACA BULIĆ ULETEO U STUDIO: Sve zbog Ivana Marinkovića – Svi su samo nemo posmatrali… (VIDEO)