Home Zanimljivosti OGLASIO SE I TVRDI DA JE ANĐELA ĐURIČIĆ SVE SLAGALA: Otac joj...

OGLASIO SE I TVRDI DA JE ANĐELA ĐURIČIĆ SVE SLAGALA: Otac joj nije oprostio ponašanje u rijalitiju…

2363
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Evo šta je istina…

Anđela Đuričić je obeležila šestu sezonu Zadruge iako nije ušla u superfinale.

Naime, ona je bila diskvalifikovana samo par dana pre velikog superfinala, nakon što je kažnjena zbog brutalnog nasrtaja na Maju Marinković i počupala joj nadogradnju.

Dok je bila u Zadruzi, mediji su pisali da njeni roditelji ne žele više da čuju za nju.

Nakon, diskvalifikacije Anđela je priznala da njeni roditelji nisu presrećni zbog njenog izbora, ali da su, navodno, mediji preterivali.

Iako je dugo odlagala put, Anđela je napokon otišla u Crnu Goru, gde ju je sačekao brat, a niko nije znao šta se dešavalo posle, s obzirom da je mlada Crnogorka odmah nakon jednog dana bila u Beogradu, sa Zvezdanom.

Na društvenim mrežama se već uveliko spekuliše da Đuričićeva nije obavila taj dugo najavljivani razgovor sa roditeljima, te da su oni i dalje ljuti na nju, zbog čega je ona sutradan spakovala kofere i vratila se za Srbiju.

Kako Republika piše, istina je potpuno drugačija od onog što je Anđela plasirala i predstavila javnosti:

– Ne možemo da verujemo šta slušamo od nje, roditelji nisu želeli da je vide, brat ju je sačekao, samo da bi joj preneo poruku od njih, došla je u Crnu Goru samo na dan, da bi se slikala za Instagram i da bi se o tome pisalo. Samo pogledajte njene slike, valjda bi se slikala sa roditeljima, posle toliko meseci, koliko je samo kukala u Zadruzi da joj nedostaju. Sve je laž, ni dan-danas nisu izgladili odnose, oni ne žele da čuju za Zvezdana, a nju ne zanima niko, osim Slavnića – govori izvor za Republiku.

Previous articleOGROMNA SREĆA U DOMU ANE ĆURČIĆ: Pobeda u Zadruzi joj izmakla za dlaku – Sin je usrećio prelepim vestima… (VIDEO)
Next articleANA I KAČAVENDA DEFINITIVNO RASKRSTILE: Ćurčićkina objava digla sve na noge – U dve reči sve rečeno…