Home Zanimljivosti OSTAVILA ZVEZDANA: Anđela konačno poslušala savet roditelja – Otkrila šta se desilo…

OSTAVILA ZVEZDANA: Anđela konačno poslušala savet roditelja – Otkrila šta se desilo…

6534
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Nije joj lako što se odvojila od svog muškarca…

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić i dalje bude veliko interesovanje javnosti. Njih dvoje nisu uspeli da stignu do superfinala “Zadruge” jer su zbog na**lnog ponašanja izbačeni nekoliko dana pred završetak. Oni su ostali bez svojih honorara, a televizija Pink je najavila da će na sudu tražiti odštetu u visini od 50.000 evra.

Ipak, njih dvoje nisu mnogo marili već su počeli da grade karijeru u medijskoj sferi, a već su uspeli da snime i prvu emisiju. Sve je izgledalo idelano, ali je sada potvrđeno da se Anđela nalazi u Crnoj Gori, dok je Zvezdan ostao u Beogradu.

Naime, Anđela je otišla u Crnu Goru, a na aerodrom Nikola Tesla dovezao je Moka Slavnić.

Anđela se obratila javnosti preko svog Instagrama otkrivši tajnu da dolazi svojim roditeljima, što je krila od svojih pratilaca.

– Ćao svima, malo obaveštenje za sve. Stigla sam u Crnu Goru. Eksluzivno ovo nisam htela da najavim nigde. Stigla sam u CG. Idem kod svojih roditelja na malo duži odmor ovog puta. Ljubim vas – rekla je Anđela sa osmehom.

Instagram,
Instagram,

Ona je odlučila da ispuni želju svojim roditeljima koji su od nje tražili da dođe na duže, kako bi proveli vreme zajedno, s obzirom da je prošle nedelje u Crnoj Gori bila samo jedan dan. Sasvim je normalno da njeni roditelji žele da provedu vreme sa mezimicom s obzirom da je Anđela bila 9 meseci u imaginarijumu rijalitija u Šimanovcima.

Sreća na njenom licu svedoči da se i sirena iz Đenovića raduje što će provesti vreme sa roditeljima, iako je zbog ove želje morala da ostavi Zvezdana u Beogradu. Još uvek nije poznato koliko će dana Anđela ostati u Đenovićima. Ipak, uz moderne tehonologije moći će da budu stalno u kontaktu.

Anđelin otac o čerkinom učešću u rijalitiju

Anđelin otac nije želeo da se oglašava tokom ćerkinog učešća ni u Zadruzi 5 ni u Zadruzi 6. Ipak, on je sa svojom suprugom gostovao u Šimanovcima na finalu pete sezone najgledanijeg rijalitija.

Tom prilikom je izjavio:

– Ponosni smo, zaista ne znam šta da kažem! Naša Anđela je takva, pokazala je svoje pravo lice i pravo lice naše familije – rako je tada on.

Previous article“OVAKO MENI NISI SEDELA U KRILU”: Zola gori od ljubomore – Taki mu preoteo devojku… (VIDEO)
Next article“POTPISALA UGOVOR – UCENJIVALA OŽENJENOG ČOVEKA”: Uključila se u emisiju i raskrinkala sve njene mutne radnje… (VIDEO)