Home Zanimljivosti “TI SI BRUKA ZA OVU TELEVIZIJU”: Objavljen snimak Ane Ćurčić i Ace...

“TI SI BRUKA ZA OVU TELEVIZIJU”: Objavljen snimak Ane Ćurčić i Ace Bulića – Peni od besa…

38378
0
Ana Curcic, Aca Bulic,
Ana Curcic, Aca Bulic,

Neverovatno…

Odnos drugoplasirane učesnice “Zadruge 6” Ane Ćurčić i Dragana Ace Bulića, već mesecima intrigira javnost.

Iako su oboje nekoliko puta isticali da je njihov odnos strogo prijateljski, činjenica je da među njima vlada ogromna ljubav i uzajamno poštovanje, a od svih ljudi iz Ćurčićkinog okruženja, upravo je biznismen uvek među prvima kada je reč o pomoći i podršci.

Ana je gostovala u emisiji “Narod pita” gde se žestoko sukobila sa Ivanom Marinkovićem.

Njihov sukob datira još iz Bele kuće, a vređanje, psovanje, pa čak i fizički nasrtaji nastavili su se i u šimanovačkom studiju. Ana je u emisiju došla upravo u pratnji Ace Bulića i njegovog obezbeđenja, a sada je društvenim mrežama počeo da se širi snimak na kojem se vidi Acina reakcija dok njegova bivša ljubav i sadašnja prijateljica peni od besa na Marinkovića.

Naime, dok se Ana žestoko raspravljala sa Ivanom, Aca je prvo stajao po strani, zatim joj je prišao i pokušao da je smiri, ali je umesto toga počeo da se smeje…

– Ti si bruka za ovu televiziju i emisiju! Šta brukaš ovu televiziju?! – vikala je Ana na Marinkovića.

– Ti piješ lekove ej – nastavljao je on, dok Bulić ništa nije govorio, ali se na snimku jasno vidi da se smeje dok čuči pored Ane.

Instagram,
Instagram,

Ljubav Ane Ćurčić i Ace Bulića

Kako smo već pisali, Ana i Aca se znaju još iz srednjoškolskih dana, a iako su ih životne okolnosti razdvojile, oboje ističu da su jedno drugom najveće životne ljubavi. Njihov odnos dodatno je ojačala tragedija koja im se nažalost dogodila kada im je umrlo dete nekoliko dana nakon porođaja. Ćurčićeva nije krila koliko je ovo bolna tema za nju, a čak su u nekoliko navrata istakli kako sumnjaju da im je ćerka zapravo živa.

Odnos Zvezdana Slavnića i Bulića

Iako su jako dobri prijatelji, bivši nevenčani suprug Ane Ćurčić, Zvezdan Slavnić nikada nije krio netrpeljivost prema Buliću. Tokom njihovog učešća u “Zadruzi 6” otkriveni su razni detalji Anine i Zvezdanove veze, a kako je sama priznala, upravo joj je Aca bio najveća podrška u teškim trenucima koje je proživljavala zbog Slavnićevim sklonostima kriminalnim radnjama.

Previous articleALEKSANDRA DEO NOVCA DALA FILIPU CARU: Već ostala bez dela nagrade – Kupuje mu i besan automobil…
Next articleKUMA KRČI PUT U NOVU SEZONU RIJALITIJA: Ovo će produkcija posebno da joj ceni…