Home Zanimljivosti “TO JE BLAM I SRAMOTA IVANA MARINKOVIĆA”: Osuđen zbog strašnog ponašanja u...

“TO JE BLAM I SRAMOTA IVANA MARINKOVIĆA”: Osuđen zbog strašnog ponašanja u programu uživo… (VIDEO)

727
0
Ivan Marinkovic, Ana Curcic,
Ivan Marinkovic, Ana Curcic,

Ni Ana nije pošteđena…

U emisiju “Narod pita” u kojoj su gostovali Ana Ćurčić, Zorica Marković i Ivan Marinković, negde pred sam kraj se uključila pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić.

Sandra je na sve načine pokušala da kaže ono što misli, ali nije uspela, jer se u studiju osećala tenzija u vazduhu, a Ivanova svađa sa Zoricom i Anom nije prestala.

Portal “Pink.rs” je kontaktirao Sandru, koja je istakla da je razočarana u Marinkovića, kao i da, po njenom mišljenju, Aninu istinu zapravo nikada nećemo čuti.

– Nažalost sinoćnje uključenje mene u emisiju izazvalo je opšti haos, što nisam očekivala niti je bila namera, Ivan me je jako razočarao svojim ponašanjem bez obzira što ja nisam za drugu stranu, nije smeo da dozvoli da vređa bilo koga i ponaša se kao nasilnik, nažalost volela bih da nije do alkohola, ali ono sinoć je pakao – istakla je Sandra.

– Još sam probala da mu kažem da se smiri, ali šta se njemu sinoć desilo ja ne znam. Za Anu nisam ni imala pitanje, jer mislim da je samo uvredila sve one ljude koji su pomno pratili rijaliti i znaju njene tačne reči i izjave, a koje je govorila kao i u beloj kući da “nije rekla” ili “izvučeno je iz konteksta” tako da samim tim, ta žena neće reči istinu ne znam šta da se desi.

– A o roleksu bivšeg momka, čija žena/devojka (jer papir nije važan jel’ tako?!) mirno sedi i aplaudira sa suzama u očima, neću ni da govorim.

– Elem za nju nisam, i glavu dajem da do kraja emisija “Narod pita” istinu čuti nećemo, a Ivan Marinković neka danas pogleda emisiju od sinoć, jer je ono blam i sramota pa ko god bio prekoputa njega! – zaključila je Sandra za Pink.rs

Detaljnije u prilogu ispod: